Що нового?

Придбаний [Анти Косметолог] Розацеа для лікарів (Аміна Пірманова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 2 з 50
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 52.8 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• Алгоритм дій пацієнта при розацеа
  • антибіотики при розацеа (доксициклін, еритроміцин, кліндаміцин)
  • У чому проблема сучасних клінічних рекомендацій (коли не спрацьовує принцип доказовості?)
  • У чому проблема сучасних клінічних рекомендацій (коли не спрацьовує принцип доказовості?)
  • гіпертонус парасимпатичної нервової системи (діагностика та лікування)
  • Діагностика та ерадикація хелікобактер пілорі (Маастрихт 5)
  • діагностичні критерії
  • діагностичний алгоритм захворювань шлунково-кишкового тракту
  • Дієта і принципи харчування при розацеа
  • диференціальна діагностика розацеа
  • ізотретиноїн при важких формах розацеа
  • клінічна картина різних форм розацеа
  • Лазерне та світлове лікування в терапії розацеа
  • механізми і причини розвитку розацеа
  • мікробом шкіри при розацеа
  • зовнішня терапія офтальморозацеа
  • Принцип комплаентности в терапії розацеа
  • принципи і схеми лікування ГЕРХ
  • Принципи санації вогнищ хронічної інфекції
  • пробіотики в лікуванні розацеа
  • Розацеа і вагітність
  • Роль вітамінів А, Е, В2, Д: грамотна вітамінотерапія при розацеа
  • Роль запальних процесів шлунково-кишкового тракту (етіопатогенез)
  • синдром надлишкового бактеріального росту (Діагностика та лікування)
  • системний івермектин при демодекозі
  • схема виходу з стероїдної залежності при стероїдній розацеа
  • Схема комплексної системної терапії
  • умови тривалої стійкої ремісії
  • Холестаз (принципи терапії)
  • екзокринна недостатність підшлункової залози (Діагностика та лікування)
  • ендокринні порушення, що впливають на розацеа (Діагностика та принципи лікування)
  • ерадикація хелікобактер пілорі без антибіотиків

Друзі, давно мене не було в ефірі. Але у мене поважна причина - я готувала 2 Керівництва (гайдлайна) по темі розацеа. Чому цілих 2? Тому що одне з них стосується системної терапії і більше зацікавить лікарів, а друге, яке більше призначене для пацієнтів, детально розбирає питання зовнішньої терапії та догляду за шкірою, хоча в ньому також присутній маршрутний діагностичний лист. Я детально постаралася розглянути діагностику і лікування розацеа з точки зору всіх найважливіших етіопатогенетичних механізмів. Зануримося в імунологію, гастроентерологію, ендокринологію та неврологію. Так, я вузький фахівець, але перш за все, я лікар загальної практики, який зобов'язаний розбиратися в багатьох питаннях, щоб мати можливість контролювати призначення колег з суміжних областей медицини.

У посібниках я пояснюю, в чому проблема сучасного підходу, описаного в клінічних рекомендаціях. Того самого підходу, що передбачає антибіотики і системні ретиноїди; через якого пацієнтам нічого, крім тетрацикліну/Роаккутану, лазерів і Метрогілу (або азелаїнової кислоти, в кращому випадку) не призначають. І я дам свої схеми і алгоритми з детальним розбором діагностичних методик, системних і зовнішніх препаратів і косметичних засобів.
Хейтерам відразу відповім: це ніяк не суперечить принципам офіційної медицини і кожне своє слово я можу підтвердити авторитетними джерелами. До альтернативної медицини, натуропатії, гомеопатії та іншого це не має ніякого відношення. Це чиста медицина, яку я навчав у медичному університеті. Всі джерела (їх близько 60), які були використані при підготовці даного матеріалу, я викладу на своєму сайті anticosmetolog.ru
Всі бажаючі зможуть ознайомиться з публікаціями, рандомізованими дослідженнями, монографіями, посібниками для лікарів, клінічними протоколами різних країн, висновками консенсусів і конгресів. 80% джерел не старше 6 років. Ніякого медичного нафталіну, тільки сучасний погляд.

Продажник:
https://www.instagram.com/dr.amina.pirmanova/

Останнє редагування модератором:
Угорі