Що нового?

Придбаний АнтиБан реклами Facebook / Instagram (Олександр Бухаленков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 138.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

алгоритми зійшли з розуму... модератора-школяра з Техасу кинула дівчинка... а твоя реклама працює 24/7, поки конкурентів банять.

приєднуйся і я допоможу тобі:

• Пройти модерацію навіть в "важких" нішах (типу грошей, здоров'я, відносин, і схожих на заборонені теми)
  • розблокувати кабінети/акаунти, коли це можливо — а якщо ні, то почати "нову рекламну життя", не порушуючи правил (при тому що правила забороняють створювати нові акаунти)
  • впровадити систему резервів і" планів Б " як у топових рекламодавців
  • спати спокійно і не здригатися від "червоних повідомлень" — зітхнув, приділив 30 хвилин — і реклама знову працює.
придбай практикум нижче, і отримай все, що тобі потрібно, щоб твоя реклама в Facebook/Instagram була в статусі "діюча".

частина того, що включено:
  • великий чек-лист" АнтиБан-гігієни " акаунтів, щоб знизити ризики банів і постати перед модерацією "білим пухнастим кошеням"
  • 10 + контактів техпідтримки, захованих в нетрях — одним списком посилань з коментарями
  • скрипти листувань з підтримкою, щоб отримувати відповіді на сокровенне " за що?!"і підказки"що робити"
  • Топ-10 ненавмисних порушень новачків в оголошеннях, які діють як "Фас" для алгоритмів
  • Топ-5 помилок в управлінні рекламою, які ставлять під загрозу твій аккаунт
  • План "А" і План " Б " на кожен випадок: відхилене оголошення, помилка аккаунта, заблокований кабінет, заблоковані рекламні можливості, заблокований доступ назавжди
  • Принципи спрацьовування авто-модерації, логіка живих модераторів, і головні правила як впевнено відстоювати свої права і виділитися серед 95% рекламодавців-новачків
  • точні скрипти повідомлень, якими я домігся відновлення 172 відхилених оголошень
https://privatelink.de/?https://study.expertgethelp.ru/antiban?_ga=2.135000241.1353064565.1643627957-1305519617.1643627957

Угорі