Що нового?

Придбаний Антицелюліт, 2018 (Катерина Усманова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

З'єднання сучасної науки і фітнесу. Такого підходу ви ще не бачили.
Щоб результати були досягнуті в найкоротші терміни, і при цьому ви поліпшили своє здоров'я, Катя зробила цей марафон спільно з лікарем ендокринологом.

Цей онлайн-марафон для вас, якщо:

• ви хочете позбутися целюліту і мати рівну і гладку шкіру;
  • ви хочете поліпшити своє здоров'я і гормональний фон;
  • вам потрібна підтримка, тому що мотивація іноді падає;
  • ви займаєтеся фітнесом в залі з тренером, без тренера, самостійно вдома або не займаєтеся взагалі;
  • Ви фітнес-тренер і хочете взяти в свій арсенал фішки і секрети Каті

Як піде процес
Кожен день протягом трьох тижнів ви будете отримувати тренування і займатися разом з Катею. Це буде займати 25-30 хвилин.
Вам просто потрібно буде повторювати те, що робить вона і слухати її уважно. Оскільки під час тренувань буде додаткова цікава інформація по харчуванню і мотивації.
Ми настійно рекомендуємо вам придбати спеціальні добавки (список ми дамо). Тому що основна проблема того, що ви ще не схудли і не маєте рівної і гладкої шкіри — це гормони. Саме для цього ми запросили лікаря.

В кінці дня ви пишете невеликий звіт. Це звичка вас буде сильно дисциплінувати. Ви не зможете не помітити її користь. З кожним днем ви більше і більше будете відчувати ваше тіло.

• 21 день тренувань в домашніх умовах, щоб побороти целюліт. Катя буде з вами протягом цих трьох тижнів. Буде підбадьорювати, коли ви хочете здатися. Буде вас мотивувати і ділитися своїми секретами;
  • вправи на розтяжку від майстра спорту зі спортивної гімнастики;
  • антицелюлітний масаж
  • доступ до нашої бази знань з харчування;
  • додаткові тренування на інші частини тіла;
  • спілкування з однодумцями, з дівчатами з усіх куточків світу;
Результат:
максимальне зниження целюліту, гладка шкіра, вирівнювання гормонального фону і метаболізму, зниження стресу і, звичайно ж, користь для здоров'я

Для цього будемо:

1. тренуватися
  2. вживати добавки
  3. правильно харчуватися
  4. самостійно робити антицелюлітний масаж і косметичні процедури

https://privatelink.de/?http://usmanovateam.ru/y/3ba5715

Угорі