Що нового?

Придбаний Антикризове інвестування. Антикризовий практикум (Ірина Аргентова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 89.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вас лякає слово криза? Напевно, так. Адже ми звикли до того, що в кризу можна тільки втрачати. Тому тримаємо кулачки і сподіваємося, що "цього разу пронесе".

У мене для вас дві новини: хороша і погана.
  • погана новина в тому, що криза все одно трапиться. Жодна економіка не може обійти його стороною. Згідно зі статистикою фінансові кризи трапляються в середньому раз в 10 років. Останній ми пережили в 2008 році. Розумієте, до чого хилю?
  • хороша новина: якщо увійти в кризу грамотно, на ньому можна добре заробити. Найближчий рік-це найкращий час для активного формування капіталу. Така можливість трапляється один раз в 10 років.
я готуюся до неї дуже активно: збираю інформацію, штурмую фінансових експертів і запасаюся грошима для вигідних вкладень. Я впевнена, що ми повинні використовувати цей золотий час по максимуму. Я хочу поділитися з вами тим, що напрацювала. У тренінг" як почати інвестувати з нуля "я включила два нових модуля:" Антикризове інвестування "і"антикризовий практикум". Ті, хто пройшов тренінг раніше, можуть отримати ці модулі окремо!

в "антикризовому інвестуванні" ви дізнаєтеся:
  • чому трапляються кризи
  • як їх передбачити і коли очікувати
  • Як заробити на падінні ринків
  • У чому тримати гроші
  • яким правилам безпеки слідувати в кризу
  • Як опинитися в числі тих, хто виграв
у модулі "антикризовий практикум" вас чекає:
  • топ-лист сигналів кризи. Ви навчитеся бачити, коли криза почнеться і коли закінчиться
  • приклади антикризових портфелів. Ви зрозумієте, куди вкладати і як правильно комбінувати активи.
криза — це не тільки втрати. Розумному інвестору він приносить прямо протилежні результати. Ви зможете в рази примножити капітал, вийти на пасивний дохід і отримати високі прибутки зі своїх інвестицій в майбутньому. Не пропустіть шанс. Обов'язково чекаю вас на вебінарах!

Угорі