Що нового?

Придбаний Антикризове рішення діджитал фахівців щодо виходу на ринок Європи та Сша (Владислав Плужниченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2721 ГРН
Учасників: 1 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 94.3 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф Start

ЧОМУ РИНОК ЄВРОПИ І АМЕРИКИ ДУЖЕ ЦІКАВИЙ ДЛЯ ДІДЖИТАЛ ФАХІВЦІВ?

Розглянемо на прикладі таргетологів, і зараз не будемо брати до уваги той факт, що багато хто зараз залишилися без клієнтів і не знають на який ринок працювати. Дивіться, для Америки витрачати $ 10000 це як для наших витратити $2000-3000

Таргетологи на ринок Америки і Європи заходять по моделі: "Фікс прайс + 10-15% від бюджету", ось і рахуйте. А проектів з бюджетом $30000+ на цих ринках багато

Що буде в курсі

Як зараз вийти на біржу UpWork і взяти клієнтів без расскачанного аккаунта і знання мови (як оформити аккаунт, як отримати рейтинг, як і кому відправляти біди, яку воронку вибудувати, як збільшити конверсію у відповідь, як правильно формувати листи)

Уроки в блок будуть записані людиною, яка продала за 4 роки послуг на $2 000 000 через UpWork

Як працювати з LinkedIn (автоматизування інструментів, вихід на фаундерів, збудовані автоматизовані воронки всередині LinkedIn, повна оцифровка на прикладі кейсів з еталонними цифрами)

Даний інструмент на практиці за місяць приніс оплат коменда більше ніж $50 000

Як аналізувати і продавати вже діючим магазинам на Shopify (де їх знайти, як писати, куди писати, як правильно складати листи)

Через цю механіку, Ви отримаєте більше 9 000 000 цільової аудиторії яка торгує на Shopify і працює з таргетованою рекламою

3 інструменти які не буду розкривати в описі, але які дають відмінні результати на ринку Європи і Америки

Таблиці оцифровки кожного інструменту, рекомендації по еталонним цифрам в кожному інструменті для аналізу своїх дій, приклади скриптів англійською під кожен інструмент

Як працювати і знаходити клієнтів якщо рівень англійської як у Влада (я 8 разів починав вчити і кидав, в школі не ходив на англійську, в загальному якщо ще не зрозуміли, то рівень у мене 0)

https://privatelink.de/?https://support-ukraine.redhamster.bz/

Угорі