зовсім недавно у нас була більш менш стабільне життя з ясними перспективами в ній. Але ситуація різко змінилася і наше колишнє життя почало руйнуватися. У кого-то
стрімко, у кого-то поступово. У такі моменти найбільше неприємностей,
втрат і смертей люди отримують через власні невірні вибори, обумовлені помилками сприйняття і мислення. Багато стають крабами, які біжать під колеса машини, що мчить по берегу океану, а не від них.
Я вже бачу величезну кількість неефективних дій, виборів, стратегій,
які заводять нас у глухий кут, замість того, щоб допомагати нам. Я бачу, як багато людей
буквально руйнують своє життя там, де могли б спокійно уникнути цього. Я бачу, як люди дезорієнтовані, не розуміють, як діяти, що робити в першу, другу і третю чергу. І це тільки збільшує переживання жаху всередині.
Одночасно я знаю, що будь-який час змін, навіть такий трагічний, як війна, може бути і часом нових можливостей. І ті деякі, кому вдається привести свій мозок і психіку в порядок, виробити адекватні стратегії відповіді на те, що відбувається навколо, в такі часи не втрачають, а набувають.
тому я і вирішила зробити цей вебінар, на якому дам покрокову інструкцію для:
Швидкого та ефективного виходу зі стресового стану
Правильного спілкування з іншими людьми в такі складні життєві момент
З залишення покрокового плану антикризових дій для себе особисто і для своєї сім'ї
Підвищення внутрішньої і зовнішньої стійкості в моменти, коли панує невизначеність і ситуація швидко змінюється
Ми поговоримо про те, звідки і як виникає контрзалежність
стрімко, у кого-то поступово. У такі моменти найбільше неприємностей,
втрат і смертей люди отримують через власні невірні вибори, обумовлені помилками сприйняття і мислення. Багато стають крабами, які біжать під колеса машини, що мчить по берегу океану, а не від них.
Я вже бачу величезну кількість неефективних дій, виборів, стратегій,
які заводять нас у глухий кут, замість того, щоб допомагати нам. Я бачу, як багато людей
буквально руйнують своє життя там, де могли б спокійно уникнути цього. Я бачу, як люди дезорієнтовані, не розуміють, як діяти, що робити в першу, другу і третю чергу. І це тільки збільшує переживання жаху всередині.
Одночасно я знаю, що будь-який час змін, навіть такий трагічний, як війна, може бути і часом нових можливостей. І ті деякі, кому вдається привести свій мозок і психіку в порядок, виробити адекватні стратегії відповіді на те, що відбувається навколо, в такі часи не втрачають, а набувають.
тому я і вирішила зробити цей вебінар, на якому дам покрокову інструкцію для:
Швидкого та ефективного виходу зі стресового стану
Правильного спілкування з іншими людьми в такі складні життєві момент
З залишення покрокового плану антикризових дій для себе особисто і для своєї сім'ї
Підвищення внутрішньої і зовнішньої стійкості в моменти, коли панує невизначеність і ситуація швидко змінюється
Ми поговоримо про те, звідки і як виникає контрзалежність
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/antikrizisnyj-vebinar/