Що нового?

Набір учасників Антимарафон по пілатесу і розтяжці друге дихання (Аліса Жукова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для тих, хто втомився від десятків Берпі, селери, зважувань, "дівчатка, гармата, бомба, качаємо горіх" і ось цього ось всього. Для тих, хто не збирається опускати руки.
Я пропоную взяти тебе за руку. Притягнути і обійняти. І сказати, що ти вже молодець. Іди обійму!

Тут не буде завдань, заборон, відпрацювань. Ми просто збираємося затишною компанією і три рази на тиждень в прямому ефірі на окремому профілі присвячуємо цілу годину собі. Своїй новій, здоровій спині, розправленій поставі, ну і куди вже без всяких пружних місць, площин і опуклостей там, де їх зазвичай очікують. Буде пілатес з елементами фітнесу і розтяжка.
Працюємо в першу чергу в задоволення, а результат прийде сам, ви здивуєтеся

Я ставлюся до пілатесу саме так, як назвала цей антимарафон. Правильний пілатес ніби розправляє вам крила за спиною. Після нього хочеться глибше дихати і ширше посміхатися, тому що хондроз не болить, а м'язи правильно попрацювали. Тому що ноги, прес і все тіло, отримують незвичайну, одночасно м'яку, щадну, але за своїм важке навантаження.
Зазвичай клієнти говорять про пілатес в дусі: "начебто нічого такого не робиш, не стрибаєш, а важко!"

Для кого: Для всіх і кожного. Протипоказань і обмежень немає. Всім записався я заздалегідь розсилаю опитувальник, на основі якого зрозумію ваші потреби і по ходу занять буду уточнювати техніку для різних рівнів підготовки і здоров'я учасників. Наші тренування не внесуть розрив в твій стандартний тренувальний план, якщо ти вже займаєшся. Вони будуть іншого характеру. Рекомендую проводити заняття з розривом на добу між своїми тренуваннями і антимарафоном. Ну або вже мінімум 12 годин
Що готувати: себе, стать, питання, на які так ніхто тобі і не відповів

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B8p12cigO9m/

Угорі