Що нового?

Придбаний Anton AI Money. Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$. Повне навчання 2026

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12000 ГРН
Учасників: 27 з 27
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 462.2 ГРН
63%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$ і більше вже в перші місяці

Усі ці фото згенеровані штучним інтелектом.Ти теж так можеш, просто повтори мій шлях

Я почав у червні місяці минулого року, коли штучний інтелект був у сотні разів гірший ніж зараз. Навіть із такими обставинами, мені вдалось досягти хороших результатів (скріни заробітків на сайті)

Тобі не потрібно вміти програмувати, чи будувати складні програми. Можна повноцінно працювати маючи тільки телефон.

Ти навчишся:

- Генерувати реалістичні зображення під будь-які потреби через штучний інтелект

- Змінювати елементи зображень через штучний інтелект

- Просувати модель без вкладень, через органічний трафік у соціальних мережах

- Працювати із платформами для монетизації зображень(не онл1фанс)

- Будувати стратегії просування для підвищення результативності

У подарунок ти отримаєш ТРИ додаткових способи монетизації:

●  Із блогу
●  Із продажу реклами
●  Із просування товарів та інших моделей

Два навчання:

1. По генерації та способах монетизації Аі - моделі.
  2. По рекламі, просуванню та продажах через чат.
18 відео-уроків із найефективнішими стратегіями безкоштовної реклами для моделі,кожен інструмент, який дозволив мені вийти на 10 000$+ на моїй моделі, а саме:

• Як просувати модель через Instagram
  • Як просувати модель через Facebook
  • Як просувати модель через Tiktok
  • Як просувати модель через Threads
  • Як просувати модель через Twitter(X)
Курс із безкоштовної реклами для моделей.

₴7 399 UAH

Навчання по генерації та монетизації моделей через штучний інтелект

₴6 499UAH

Зараз час штучного інтелекту. Його ПОТРІБНО використовувати длямонетизації
2025 рік - це твій останній момент, щоб почати використовувати штучний інтелект задля власної вигоди.
Усі великі компанії та бренди вже давно застосовують ШІ для власного прибутку.
Не чекай моменту, коли починати буде пізно. Рухайся нога в ногу із інноваціями та трендами.

Повне навчання, два курси: по генерації + по безкоштовному трафіку

₴11 999 UAH

У матеріалі 79 файлів (відео + pdf)
Актуальність: 30.10.2025
Оновлення швидше за все будуть ще

з усіма оновленнями

https://antonaimoney.com/

Останнє редагування:

Defff

New member
Оновлений курс вже доступний і якщо оплачу то дадуть доступ?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Якщо хто хоче повернути собі гроші за навчання у автора напишіть )

Софи707

New member
Чи дійсно після проходження курсу можна заробляти хоча б 2000$, якщо робити все? Чи просто вода?
Я проходила в нього курс. Він пояснює моменти організації непогано, але. Вибір моделі, генерація там прям на поганому рівні. Всі пояснення «ну, тут дуже легко», «експериментуйте». Його уроки з генерації записані, коли були інші налаштування в нейронці, зараз це все тільки в найдорожчому тарифі. Так що якщо не знайомі з генерацією , то ще знадобиться Comfyui. Я чекаю на курс тут Конюков ComfyUI. Можете приєднатися теж

Vld

Организатор

Diana01

New member
Коли буде доступний? Готова оплатити. Там зараз знижка ціна біля 6000 тис грн

Diana01

New member
ви можете купити курс у автора. і стати тут організатором. Гроші повернете собі через складчину)
Дякую за пропозицію. Якби я мала таку суму так і зробила б)
Я не одна задаю питання, та пишу що на акції ціна яка відповідає кількості людей, що тут є… І запитую коли буде доступний курс

Vessto1

New member
Питання від новачка. Коли появиться можливість оплатити та отримати доступ до курсу? Коли наберуться всі учасники?

Квітка

Модератор
Команда форуму
Питання від новачка. Коли появиться можливість оплатити та отримати доступ до курсу? Коли наберуться всі учасники?
нам один з складчиків скине скоро курс. І ми відкриємо реквізити. Якщо ви отримали реквізити значить можна оплачувати. Термін видачі 3 дні зазвичай.

Diana01

New member
нам один з складчиків скине скоро курс. І ми відкриємо реквізити. Якщо ви отримали реквізити значить можна оплачувати. Термін видачі 3 дні зазвичай.
Я також новачок тепер буду розуміти механізм складчини. Дякую за детальне розʼяснення. Підкажіть будь ласка ще один момент, після оплати курс одразу буде доступний?

LaowaHZ

New member
Чесно, друзі, цей «курс» це така дічь. Чувак не вміє абсолютно нічого пояснювати, ніякої послідовності в відео, видно що нічого не сплановано, просто на імпровізації тикає що попало і коментує (відео зазвичай не довше 2хв, де половину він «еее» і думає куди б ще потикати). До того ж відео записані ще на старому інтерфейсі seaart, зараз деяких функцій нема, деякі по-іншому називаються. Зібравши всю його «інфу» і ще з Гугла і чату джпт, зараз намагаюсь генерувати картинки схожої дівчини, виходить дуже рідко і здебільшого рагульно. Не уявляю скільки треба часу, щоб нагенерувати контенту для початку роботи, та ще й включаючи NSFW. Також автор не вказує ніде, що треба купувати платні підписки ЯК МІНІМУМ двох сервісів, щоб створювати контент, а потім і віртуальні сімки США і тд. Я б ще зрозумів, якби це була інфа в безкоштовному тг-каналі з пропозицією купити повноцінний покроковий курс. Але за таку фігню 12к…Просто смішно. Я б ту інфу і у 2к не оцінив би

Олена83

New member
Чесно, друзі, цей «курс» це така дічь. Чувак не вміє абсолютно нічого пояснювати, ніякої послідовності в відео, видно що нічого не сплановано, просто на імпровізації тикає що попало і коментує (відео зазвичай не довше 2хв, де половину він «еее» і думає куди б ще потикати). До того ж відео записані ще на старому інтерфейсі seaart, зараз деяких функцій нема, деякі по-іншому називаються. Зібравши всю його «інфу» і ще з Гугла і чату джпт, зараз намагаюсь генерувати картинки схожої дівчини, виходить дуже рідко і здебільшого рагульно. Не уявляю скільки треба часу, щоб нагенерувати контенту для початку роботи, та ще й включаючи NSFW. Також автор не вказує ніде, що треба купувати платні підписки ЯК МІНІМУМ двох сервісів, щоб створювати контент, а потім і віртуальні сімки США і тд. Я б ще зрозумів, якби це була інфа в безкоштовному тг-каналі з пропозицією купити повноцінний покроковий курс. Але за таку фігню 12к…Просто смішно. Я б ту інфу і у 2к не оцінив би
ну, за 300 грн я б вязла чисто щоб поглянути. А так на Геніусі замовила безкоштовний курс з штучного інтелекту, там 50 годин леекцій, оце зараз штудіюю

LaowaHZ

New member
ну, за 300 грн я б вязла чисто щоб поглянути. А так на Геніусі замовила безкоштовний курс з штучного інтелекту, там 50 годин леекцій, оце зараз штудіюю
Ну за 300 і не шкода. Там є корисна інфа по трафіку наприклад. Але дуже все хаотично і не систематизовано.

Олена83

New member
Ну за 300 і не шкода. Там є корисна інфа по трафіку наприклад. Але дуже все хаотично і не систематизовано.
Всі ми розуміємо, що то інфоциганщина. і віддавати 12 тисяч - дуже обідно. Тому ми й зібралися тут власне. Щоб сплатити 300 грн вскладчину тому інфоцигану і щось для себе піддивитися

LaowaHZ

New member
Всі ми розуміємо, що то інфоциганщина. і віддавати 12 тисяч - дуже обідно. Тому ми й зібралися тут власне. Щоб сплатити 300 грн вскладчину тому інфоцигану і щось для себе піддивитися
Ну не скажіть, бувають і корисні курси, принаймі видно, що людина старалась якось подати інформацію. А це взагалі треш, ще й враховуючи ціну. Я вже мовчу про фейкові скріни «успіхів учнів» і своїх власних. Думаю якщо дуже багато вільного часу, то можна якісь пару сотень доларів на місяць так заробляти, але явно не ті суми, про які він говорить

Diana01

New member
Вітаю. Підкажіть, як оплатити курс? Перший раз купую і не можу знайти інструкції 🫣

Rina333

New member
Добрий вечір. Поповнення монет з картки укр не працює, або я не зрозуміла що робити далі. На етапі, коли мені необхідно провести платіж за вашими реквізитами, замість номеру картки чи рахунку в мене просто слово англійськими літерами. Яким чином я можу це оплатити з мастер карт чи візи?

"Скопіюйте вказаний номер картки, потім відкрийте банківський додаток і одним платежем перекажіть кошти за вказаними реквізитами."
а у відповідь під цим
"Номер картки для здійснення переказу:
blan k"
що не схоже на номер картки...

Квітка

Модератор
Команда форуму

Квітка

Модератор
Команда форуму
Добрий вечір. Поповнення монет з картки укр не працює, або я не зрозуміла що робити далі. На етапі, коли мені необхідно провести платіж за вашими реквізитами, замість номеру картки чи рахунку в мене просто слово англійськими літерами. Яким чином я можу це оплатити з мастер карт чи візи?

"Скопіюйте вказаний номер картки, потім відкрийте банківський додаток і одним платежем перекажіть кошти за вказаними реквізитами."
а у відповідь під цим
"Номер картки для здійснення переказу:
blan k"
що не схоже на номер картки...
1 спробуйте через півгодини
2 напишіть тут. Вам 2 людини підберуть під Вас реквізити

piter.griffin1

New member
Друзі, вітаю! Підкажіть будь ласка, бо так і не розібрався яка сама свіжа версія курсу? І чи доступний курс буде після оплати з резервного списку? Дякую.

Квітка

Модератор
Команда форуму
Друзі, вітаю! Підкажіть будь ласка, бо так і не розібрався яка сама свіжа версія курсу? І чи доступний курс буде після оплати з резервного списку? Дякую.
доступний курс буде після оплати

Угорі