Що нового?

Придбаний Anton AI Money. Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$. Повне навчання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4999 ГРН
Учасників: 15 з 15
Організатор: Tali Tali
Статус: Збір коштів
Внесок: 346.6 ГРН
100%
Основний список
Резервний список

Tali

Организатор

Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$ і більше вже в перші місяці

Усі ці фото згенеровані штучним інтелектом.Ти теж так можеш, просто повтори мій шлях

Я почав у червні місяці минулого року, коли штучний інтелект був у сотні разів гірший ніж зараз. Навіть із такими обставинами, мені вдалось досягти хороших результатів (скріни заробітків на сайті)

Тобі не потрібно вміти програмувати, чи будувати складні програми. Можна повноцінно працювати маючи тільки телефон.

Ти навчишся:

- Генерувати реалістичні зображення під будь-які потреби через штучний інтелект

- Змінювати елементи зображень через штучний інтелект

- Просувати модель без вкладень, через органічний трафік у соціальних мережах

- Працювати із платформами для монетизації зображень(не онл1фанс)

- Будувати стратегії просування для підвищення результативності

У подарунок ти отримаєш ТРИ додаткових способи монетизації:

●  Із блогу
●  Із продажу реклами
●  Із просування товарів та інших моделей

Два навчання:

1. По генерації та способах монетизації Аі - моделі.
  2. По рекламі, просуванню та продажах через чат.
Одинадцять відео уроків із найефективнішими стратегіями безкоштовної реклами для моделі,чатинг та приклади листування для максимізації продажів, кожен інструмент, який дозволив мені вийти на 10 000$+ на моїй моделі, а саме:
  • Як просувати модель через Instagram
  • Як просувати модель через Facebook
  • Як просувати модель через Tiktok
  • Як просувати модель через Threads- Як просувати модель через Twitter(X)
  • Приклади та розбір найкращих стратегій листування із клієнтами
  • Готові шаблони для автоматизованих повідомлень під продаж
Пакет
Повне навчання, два курси: по генерації + по трафіку і чатингу

https://antonaimoney.com/

Останнє редагування модератором:

Tali

Организатор
Якщо є бажання у всіх тут записаних пошвидше отримати курс, то хіба прийдеться збільшити суму внеску, загальна сума внеску буде розбита не на 14 учасників а на 8.

andrewusamon

New member
Вітаю. Збираємся, чим більше учасників тим швидше проведеться складчина, але там внесок піднявся в автора, але якщо більше учасників запишеться то це не сильно вплине
а яка зараз ціна буде ? і якщо на 14 чол то скільки з людини

Tali

Организатор
а яка зараз ціна буде ? і якщо на 14 чол то скільки з людини
Зараз ціна в автора 8299, тут потрібно поміняти загальну суму, але якщо набереться більше 14 людей то і внесок може бути такий як зараз або ще менше

andrewusamon

New member
Зараз ціна в автора 8299, тут потрібно поміняти загальну суму, але якщо набереться більше 14 людей то і внесок може бути такий як зараз або ще менше
просто я думаю більшість готові більше заплатити і все
400 чи 800 не велика різниця

andrewusamon

New member
вроді є вже більше ніж 14 можна міняти ціну і оплачувати

Tali

Организатор
Ситуація зі складчиною наступна. Щоб потім не було от таких негативних посилань як в учасника вище, бо є різні нюанси в інших складчинах, а я зразу попереджаю. Курс буде виданий після 100 % оплат. Всі тут бажаючі купити курс поставте лайки якщо вам підходять умови, чим швидше зберемся тим швидше буде видача матеріалу

Emilis_hhhg

New member
Ситуація зі складчиною наступна. Щоб потім не було от таких негативних посилань як в учасника вище, бо є різні нюанси в інших складчинах, а я зразу попереджаю. Курс буде виданий після 100 % оплат. Всі тут бажаючі купити курс поставте лайки якщо вам підходять умови, чим швидше зберемся тим швидше буде видача матеріалу
а як його оплатити зараз?

Здравствуйте все!
Со своей стороны хочу поделиться историей взаимодействия с данным ресурсом - при взаимодействии с организатором Tali - ни разу !!! не было задержек с принятием оплаты и выдачей линков на складчины - мой личный опыт. Даже и писала этому организатору в личку благодарность за оперативность , тк ранее по другим складчинам писала другим организаторам - в ответ была тишина по несколько месяцев.
Скорость ответов и взаимодействия с клиентами - самое важное в продажах. Ответили, подсказали, приняли оплату, выдали курс - вот это вызывает доверие, а отправлять деньги туда, где нет никаких ответов и приветов - ну уж точно не хочется.
Поэтому даже отправила организатору Tali несколько ссылок на другие складчины, где нет организаторов - чтобы взял под свое руководство и можно было бы оперативно взаимодействовать.
Поделилась личным опытом взаимодействия. Всем добра!

Sandysaid

New member
Привіт, не дуже розбираюсь, бачу позначку "Придбаний" чи можна купити теж?

andrewusamon

New member
вже є 9 штук можна купляти впринципі якщо всі згодні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі