Що нового?

Набір учасників Антон AI MONEY Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12500 ГРН
Учасників: 3 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 371.4 ГРН
9%
Основний список
Резервний список

yar_kond

New member
Навчись генерувати моделей через штучний інтелект та вийди на 5000$ і більше вже в перші місяці

Усі ці фото згенеровані штучним інтелектом.Ти теж так можеш, просто повтори мій шлях
Я почав у червні місяці минулого року, коли штучний інтелект був у сотні разів гірший ніж зараз.
Навіть із такими обставинами, мені вдалось досягти цих результатів:Це мій 7-ий місяць.11-ий місяць.Та дохід за рік

Тобі не потрібно вміти програмувати, чи будувати складні програми.Можна повноцінно працювати маючи тільки телефон.
Ти навчишся:

Генерувати реалістичні зображення під будь-які потреби через штучний інтелект

Змінювати елементи зображень через штучний інтелект

Просувати модель без вкладень, через органічний трафік у соціальних мережах

Працювати із платформами для монетизації зображень(не онл1фанс)

Будувати стратегії просування для підвищення результативності

У подарунок ти отримаєш ТРИ додаткових способи монетизації:
●  Із блогу
●  Із продажу реклами
●  Із просування товарів та інших моделей

Два навчання:1. По генерації та способах монетизації Аі - моделі.
2. По рекламі, просуванню та продажах через чат.
Досягнення учнів, які слідували моєму навчанню:

Як можна придбати:1. Повна оплата2. Оплата частинами від банку

Основне навчання:Генерація і трафік
Повне навчання, два курси: по генерації + по безкоштовному трафіку

https://antonaimoney.com/shop/povne-navchannya-dva-kursi-po-generaciyi-po-trafiku-i-chatingu

₴12 499UAH
Купити

18 відео-уроків із найефективнішими стратегіями безкоштовної реклами для моделі,кожен інструмент, який дозволив мені вийти на 10 000$+ на моїй моделі,а саме:
- Як просувати модель через Instagram- Як просувати модель через Facebook- Як просувати модель через Tiktok- Як просувати модель через Threads- Як просувати модель через Twitter(X)
Курс із безкоштовної реклами для моделей.

https://antonaimoney.com/shop/povnij-video-kurs-iz-bezkoshtovnoyi-reklami-dlya-modelej

₴7 999UAH
Купити

Навчання по генерації та монетизації моделей через штучний інтелект

https://antonaimoney.com/shop/pokrokove-navchannya-stvorennyu-ta-monetizaciyi-modelej-cherez-shtuchnij-intelekt
₴6 999UAH
Купити
Якщо ти досі думаєш, що зробити модель через штучний інтелект, чи досягти прибутків - важко, то просто подивись на результати, які мають мої учні:

Як можна придбати:1. Повна оплата2. Оплата частинами від банку

Зараз час штучного інтелекту.Його ПОТРІБНО використовувати длямонетизації
2025 рік - це твій останній момент, щоб почати використовувати штучний інтелект задля власної вигоди.
Усі великі компанії та бренди вже давно застосовують ШІ для власного прибутку.
Не чекай моменту, коли починати буде пізно.Рухайся нога в ногу із інноваціями та трендами.

Правила та умови
  • Як отримати навчання?

• Способи оплати

• Доставка товару

• Повернення коштів
Зверни увагу!Після покупки на привітальній сторінці потрібно натиснути "завантажити" файл.Також на вказану пошту прийде файл.

https://antonaimoney.com/

Останнє редагування модератором:

Квітка

Модератор
Команда форуму
@yar_kond
у нас 4 складчини вже є на форумі з матеріалом. Або ви викупили у автора курс?

Квітка

Модератор
Команда форуму
- -(хочу придбати)
запишіться сюди

Олена83

New member
У грудні він переписав свій курс, вийшов новий курс - зараз автор його активног продає. Наскільки я зрозуміла - він замінив ШІ для генерації моделей. Де і як можна придбати новий курс, чи може з минулого курсу дадуть оновлення?Автор каже, що для всіх, хто вже придбав його курс - оновлення безкоштовні. Старий курс вже можна викидати - він неактуальний

artix1158

New member
У грудні він переписав свій курс, вийшов новий курс - зараз автор його активног продає. Наскільки я зрозуміла - він замінив ШІ для генерації моделей. Де і як можна придбати новий курс, чи може з минулого курсу дадуть оновлення?Автор каже, що для всіх, хто вже придбав його курс - оновлення безкоштовні. Старий курс вже можна викидати - він неактуальний
Доброго дня, напишіть в особисті у мене оновлений курс. Думаю про щось зможемо домовитись)

Олена83

New member
Доброго дня, напишіть в особисті у мене оновлений курс. Думаю про щось зможемо домовитись)
Дякую. Я вже придбала. Автор у телеграм-каналі виставив відео, в якому стверджує, що курс оновлюватиметься щомісяця. Так що мені одноразові акції не цікаві

Vld

Организатор

Квітка

Модератор
Команда форуму
Дякую. Я вже придбала. Автор у телеграм-каналі виставив відео, в якому стверджує, що курс оновлюватиметься щомісяця. Так що мені одноразові акції не цікаві
ви можете стати організатором складчини. і повернути гроші і навіть заробити. Сюди напишіть будь ласка https://skladchina-ua.com/support-tickets/

nazar_2163

New member
Хто давно/недавно купив цей курс, чи отримали ви результат хоч якийсь?
Хочеться поспілкуватися з живою людиною з цього приводу, напишіть будь ласка мені в -

Останнє редагування модератором:

Квітка

Модератор
Команда форуму
Хто давно/недавно купив цей курс, чи отримали ви результат хоч якийсь?
Хочеться поспілкуватися з живою людиною з цього приводу, напишіть будь ласка мені в -
публікація контактів заборонена
ще раз так зробите то бан

Угорі