Дійсно любиш, він не обдурить "
Румі
Один з культових фантастичних трилерів" Хижак проти Чужого " може стати справжньою метафорою життя, практично кожного з нас. Ця битва йде всередині і результат її не ясний. У кожного з нас не тільки багатий внутрішній світ, а й багата "внутрішня війна".
Ризиковано використовувати подібні метафори для опису вебінару, але нічого так точно не відображає напруження і грандіозності цієї внутрішньої щоденної битви. Битви хижака проти Чужого:
битви нашого" треба "і нашого"ХОЧУ".
Кожен день. День у день. З покоління в покоління.
"ЩО ЗНАЧИТЬ ХОЧУ/НЕ ХОЧУ? Є СЛОВО "ТРЕБА"!"
Багато хто з нас чули в дитинстві цю фразу, чи не так?
Ось тоді і почалася битва, коли перші імпульси наших бажань були протиставлені серйозному противнику з того, що нам сказали, пояснили, нав'язали як правильне, належне, як "треба".
Так в нас з'явилася установка, що реалізовувати своє "ХОЧУ" - це погано.
Але разом з цим, з'явилося і знання, що, реалізувавши "треба", ми не відчуваємо задоволення в повному обсязі.
В рамках вебінару буде проведена експериментальна колективна дослідницька робота, що піднімає дуже важливі внутрішні питання:
Звідки береться"треба"?
Що таке "Хочу"?
Хто ти є?
Що ти робиш?
Як зрозуміти, що ти хочеш?
Чому ми не робимо те, що хочемо?
На вебінарі через медитації, практики, розстановочні вправи, групову роботу та авторські унікальні методики ми:
Зіткнемося з ПОЛЕМ свого істинного "ХОЧУ"
Навчимося відчувати саме своє"ХОЧУ"
Наповнимо своє" ХОЧУ " усвідомленістю
СПІВНАЛАШТУЄМОСЯ з вібраціями свого призначення
Виявимо чотири основні камені спотикання на шляху до реалізації свого "ХОЧУ"
Попрацюємо зі СТРАХАМИ і негативними УСТАНОВКАМИ
У кожного з нас є унікальний потенціал, закладений в нескінченній енергії Вашого бажання.
Трансформувавши енергію вашого" треба", поставивши" Хочу " як переможний прапор вашого призначення, ви маєте повне право на реалізацію і щастя.
https://arcanum.pro/nado-hochu
Останнє редагування модератором: