програма курсу
Урок 1. Дихання сили: основи
Практика : занурення в дихання сили для закріплення його базових принципів
Урок 2. Дихання сили: наповнення енергією
Дихальна практика: посилення роботи енергоцентрів для підвищення рівня особистої енергії та життєвого тонусу
Урок 3. Дихання сили і відносини
Дихальна практика: замикання кіл, щоб навчитися підлаштовуватися, синхронізуватися і посилювати себе і свого партнера в особистих і ділових відносинах
Урок 4. Дихання сили і гроші
дихальна практика: розширення і зміцнення грошового каналу, щоб управляти і усвідомлено взаємодіяти з грошовою енергією
Урок 5. Дихання сили і здоров'я
Дихальна практика: Бамбук, завдяки якій ви зможете значно поліпшити стану вашого хребта через розслаблення спазмованих м'язів і відновлення кровопостачання
Урок 1. Дихання сили: основи
- неправильне дихання: небезпечна звичка, що руйнує наше тіло
- фізіологія дихання: як ми дихаємо
- дихальні практики в стародавніх духовних традиціях
Практика : занурення в дихання сили для закріплення його базових принципів
Урок 2. Дихання сили: наповнення енергією
- сила уваги: де увага, там і енергія
- Як передається енергія: 7 енергетичних центрів
- енергетичні потоки нашого тіла: прямий і зворотний енергетичні кола, висхідний і спадний потоки
Дихальна практика: посилення роботи енергоцентрів для підвищення рівня особистої енергії та життєвого тонусу
Урок 3. Дихання сили і відносини
- енергетична сумісність з партнером: через які чакри йде взаємодія в особистих відносинах
- опрацювання страху: початок відносин, близькості, серйозних відносин і самотності
- Начальник-підлеглий: як грамотно вибудувати контакт через синхронізацію енергоцентрів
Дихальна практика: замикання кіл, щоб навчитися підлаштовуватися, синхронізуватися і посилювати себе і свого партнера в особистих і ділових відносинах
Урок 4. Дихання сили і гроші
- Що таке грошова енергія, і як вона працює
- енергетичні та ментальні блоки, які заважають грошовому зростанню
- Як збільшити свою фінансову провідність і впустити багатство в своє життя
дихальна практика: розширення і зміцнення грошового каналу, щоб управляти і усвідомлено взаємодіяти з грошовою енергією
Урок 5. Дихання сили і здоров'я
- Психосоматика та енергетичні блоки: вплив стресу на здоров'я та енергетику
- енергетичні центри та фізичне здоров'я: як дисбаланс внутрішніх енергій сприяє появі хвороб
- як через роботу з енергетичними центрами гармонізувати і поліпшити своє здоров'я
Дихальна практика: Бамбук, завдяки якій ви зможете значно поліпшити стану вашого хребта через розслаблення спазмованих м'язів і відновлення кровопостачання
https://privatelink.de/?https://arcanum.pro/breath