Що нового?

Набір учасників [Arcanum] дихання сили: Ключ до управління своїм станом і трансформації життя (Олексій Юрков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 136.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
програма курсу

Урок 1. Дихання сили: основи

• неправильне дихання: небезпечна звичка, що руйнує наше тіло
  • фізіологія дихання: як ми дихаємо
  • дихальні практики в стародавніх духовних традиціях
Практика : Діагностика дихання для пошуку та усунення помилок при диханні
Практика : занурення в дихання сили для закріплення його базових принципів

Урок 2. Дихання сили: наповнення енергією
  • сила уваги: де увага, там і енергія
  • Як передається енергія: 7 енергетичних центрів
  • енергетичні потоки нашого тіла: прямий і зворотний енергетичні кола, висхідний і спадний потоки
Дихальна практика: Управління енергіями для роботи з енергетичними потоками
Дихальна практика: посилення роботи енергоцентрів для підвищення рівня особистої енергії та життєвого тонусу

Урок 3. Дихання сили і відносини
  • енергетична сумісність з партнером: через які чакри йде взаємодія в особистих відносинах
  • опрацювання страху: початок відносин, близькості, серйозних відносин і самотності
  • Начальник-підлеглий: як грамотно вибудувати контакт через синхронізацію енергоцентрів
Дихальна практика: енергетична синхронізація, щоб почати відчувати вашого партнера, енергетично співналаштуватися з ним
Дихальна практика: замикання кіл, щоб навчитися підлаштовуватися, синхронізуватися і посилювати себе і свого партнера в особистих і ділових відносинах

Урок 4. Дихання сили і гроші
  • Що таке грошова енергія, і як вона працює
  • енергетичні та ментальні блоки, які заважають грошовому зростанню
  • Як збільшити свою фінансову провідність і впустити багатство в своє життя
Дихальна практика : усунення фінансових блоків для зняття внутрішніх обмежень, які не дають вам вийти на новий фінансовий рівень
дихальна практика: розширення і зміцнення грошового каналу, щоб управляти і усвідомлено взаємодіяти з грошовою енергією

Урок 5. Дихання сили і здоров'я
  • Психосоматика та енергетичні блоки: вплив стресу на здоров'я та енергетику
  • енергетичні центри та фізичне здоров'я: як дисбаланс внутрішніх енергій сприяє появі хвороб
  • як через роботу з енергетичними центрами гармонізувати і поліпшити своє здоров'я
Дихальна практика: Енергозірка, виконання якої дозволить значно зміцнити імунітет
Дихальна практика: Бамбук, завдяки якій ви зможете значно поліпшити стану вашого хребта через розслаблення спазмованих м'язів і відновлення кровопостачання
https://privatelink.de/?https://arcanum.pro/breath

Угорі