Що нового?

Придбаний [Arcanum] Я і моя тінь (Ольга Найдьонова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
авторський вебінар"Я і моя тінь"
Пам'ятаєте внутрішній момент, коли у вас з'являється таємне бажання?
Це бажання не завжди може бути корисним. Але він стає все яскравішим і яскравішим щоразу, коли ви прокручуєте його. Іноді воно переростає в нав'язливу ідею або просто тіньове якість.
Тінь-це зворотний бік вас!
Про те, що приховано всередині вас знаєте тільки ви і не завжди здогадуєтеся, що сама тінь приховує від вас внутрішні скарби.
Уявіть, що у вас є ресурс - потужна, могутня сила, завдяки якій можна реалізувати поставлені завдання, включити досі дрімаючі енергії.
Уявіть, що у вас є такий величний котел реалізації і він мріє проявитися на поверхні і трансформувати Ваше життя в кращу сторону.
У моменті оволодіння своєю тінню ви відчуєте неймовірну свободу. Те, чого ви найбільше боялися, буде м'яко проявлятися на поверхні.
Ви поступово розкриєте свій потенціал і відчуєте, що життя заблищало новими фарбами.
На вебінарі "Я і моя тінь":
  • усвідомлюєте свої ресурси, кожен день перетвориться на свято і наповнить вас енергією;
  • відчуєте з'єднання зі своєю тінню і це унікальне відкриття додасть вам багато сил і натхнення;
  • розкриєте приховані можливості і потенціал, навчитеся зчитувати інформацію з людей;
  • дізнаєтеся як тінь оберігає вас, відчуєте потужний захист;
  • побачите своє призначення і як можна поміняти життя, а так само відкриєте бачення і розуміння того, що відбувається;
  • знайдете справжню свободу і знову почнете творити;
  • Створіть своє життя таким, яким ви його хочете бачити;
  • Навчіться переводити негативні емоції в позитивні;
  • Навчіться щодня впроваджувати техніки у свій спосіб життя;
  • підвищите рівень усвідомленості, тим самим загостриться увага і пам'ять;
  • підсилите чутливість і інтуїцію, будете бачити приховану тінь у інших людей. Зможете допомогти близьким оволодіти своєю тінню.
програма заняття:
  • Теорія виникнення тіні.
  • Тест на визначення тіні.
  • Як навчитися проявляти свою тінь?
  • Практика-медитація "тінь-мій ресурс".
  • Вправа "сканування тіньових якостей":
  • Ви навчитеся бачити тінь у Світі, на роботі, в ситуаціях.
  • Побачите первинні і вторинні вигоди ховається в тіні.
* Техніка на прийняття своєї тіні "Я і моя тінь":
- допоможе усвідомити свою силу і навчиться нею користуватися.
Автор вебінару-ОЛЬГА Найдьонова-психолог, фахівець з біоенергетики, автор і ведуча глибоких медитативних практик
https://privatelink.de/?https://arcanum.pro/shadow

Угорі