Що нового?

Придбаний [Arcanum] компенсаторні майстерні (Павло Андрєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2942 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • хочете отримати чорний пояс з мистецтва трансформації реальності?
  • скучили за новою порцією соковитих алгоритмів і нових методик?
все це чекає на Вас у циклі вебінарів "компенсаторні майстерні" від Павла Андрєєва!
"Чари для дорослих" у форматі майстерень для практикуючих астрологів буде подано в кращому вигляді з фірмовими рецептами шеф-кухаря в кінці серпня.
Коротка програма кожної майстерні:
  1. Загальний теоретичний блок: інтерпретація + компенсаторні стратегії;
  2. обкатка теорії на прикладах відомих людей з розкриттям нюансів долі знаменитостей;
  3. розбір прикладів учасників;
Теми занять:
Компенсаторна майстерня - конфігурації аспектів
Частина 1:Тау-КВАДРАТ, БІСЕКСТИЛЬ, косий вітрило (26 серпня в 20: 00 за Мск)
Частина 2: ПЕРСТ долі, трапеція, візок, вітрило, великий ТРИН, великий КВАДРАТ (28 серпня в 20:00 за Мск)
  • Як не розтратити даремно гармонійну енергію трикутників з ТРИНІВ і секстилів?
  • як вчасно зрозуміти і використовувати енергію напружених трикутників, перетворивши Тау-квадрат в найпотужніше знаряддя успіху і точку еволюції?
  • як компенсувати негативний вплив, зашите всередину складних аспектарних прямокутників і трапецій?
  • Як зрозуміти провідні сили всередині конфігурації і як вони співіснують в одній карті, якщо одна група аспектів може суперечити іншій?
саме ці питання ми вирішимо на компесаторной майстерні, присвяченій конфігурації аспектів. Я навчу вас, як швидко і витончено їх інтерпретувати, відсікаючи зайвий шум, щоб полагодити супутні енергетичні збої, створивши з болю ресурс.
Астрологічний майстер-клас передбачає стартові знання по структурі натальной карти і фундамент розуміння компенсаторних методик, набутий або на навчанні в лабораторії життя, або в інших астрошколах. Компенсаторна майстерня продовжує традиції "чарівництва для дорослих", але при цьому прекрасно існує в якості автономного заходу.
Компенсаторна майстерня-включені, спалені, ретроградні планети (30 серпня о 20:00 за Мск)
  • включена планета-це діагноз? Спалення-це катастрофа? Ретроградність = відсталість? Це взагалі компенсується?
  • У цьому епізоді компенсаторної майстерні ми з аптекарською точністю препаруємо прості, на перший погляд, показники карти, навколо яких обертається величезна кількість міфів.
  • на чітких прикладах ви побачите різницю між спаленням-катастрофою і мегаталантом, ретроградністю-відсталістю і глибиною, включеністю без права на спливання і поверхневим збоєм, який легко ліквідується, якщо потягнути за потрібні струни долі.
    астрологічний майстер-клас передбачає стартові знання по структурі натальной карти і фундамент розуміння компенсаторних методик, набутий або на навчанні в лабораторії життя, або в інших астрошколах.
    Компенсаторна майстерня-НЕОСОБИСТІСНІ, збиткові і планети в шахті (1 вересня в 20:00 за Мск)
    Багато колег-астрологів виступають проти мого практичного прийому "не є частиною особистості", хоча я бачу, як неособистісна планета може зарубати реалізацію людини на корені крутіше будь-якої напруженої.
    Багато хто вважає збитковою планету з будь-якого незначного приводу типу положення в знаку вигнання/падіння, хоча я в цей термін закладаю сенс "не має жодного гармонійного аспекту".
    Багато хто називає планету в шахті відсталою, виключеною з основного психологічного і подієвого кругообігу, хоча я бачу у планети в шахті безліч достоїнств.
    Я постараюся просіяти грудки міфів і поверхневих уявлень крізь сито прикладів, алгоритмів і методик, якими користуюся сам кожен день, і зібрати клапті думок різних астрошкол в корисну для вас базу.
    Астрологічний майстер-клас передбачає стартові знання по структурі натальной карти і фундамент розуміння компенсаторних методик, набутий або на навчанні в лабораторії життя, або в інших астрошколах.
    https://privatelink.de/?https://mylablife.ru/compensatoryworkshops

Угорі