відеокурс являє собою покроковий план в створенні найбільш вдалою викрійки базової основи брюк на будь-яку фігуру, незалежно від вашого розміру і складання.
А найголовніше, в курсі дається алгоритм, як врахувати всі особливості фігури і відразу ж відобразити це на викрійці, щоб уникнути в подальшому численних підгонок.
А також докладний показ технології пошиття і волого-теплової обробки (СОТ).
Я пропоную вам самий виграшний спосіб побудови викрійки брюк, який не містить складних і незрозумілих формул і розрахунків.
Ті, хто вже навчався за іншими моїми відеокурсами, знають, що мій підхід зрозумілий і простий для всіх. І цей відеокурс не виняток.
Я намагаюся донести до своїх слухачів інформацію в дуже простій і доступній для розуміння формі.
Я хочу, щоб ви отримали свій відмінний результат, використовуючи нескладний і цікавий спосіб.
Мене саму завжди напружували занадто розумні і складні способи крою та пошиття, які, до речі, ще й не завжди давали хороший результат.
А тому за роки своєї практики я завжди шукала більш легкі, більш прості і цікаві варіанти крою. І знайшла!
З упевненістю можу сказати, що більш простого і надійного способу крою брюк для всіх жіночих фігур, напевно, і не знайти.
https://armalini.com/zhenskie-brjuki/