Курс дозволить глибоко зрозуміти воістину вражаючий вплив аромату на нервову систему і психіку людини. Постараємося відповісти на вічні питання: "Хто я? Навіщо я живу? Як стати щасливим?". Проходитиме у форматі онлайн вебінарів з 4 червня щочетверга о 20.00.
Курс "ароматерапія і психіка людини".
Дорогі друзі!
Пропонуємо вам новий авторський курс "ароматерапія і психіка". Він проходитиме у форматі онлайн вебінарів з 4 червня щочетверга о 20.00. Курс включає в себе 10 занять, 30 академічних годин.
По закінченні видається сертифікат.
Цей курс дозволить глибоко зрозуміти воістину вражаючий вплив аромату на нервову систему і психіку людини.
Ми заглянемо в самі глибини нашої підсвідомості і постараємося відповісти на вічні питання: "Хто я? Навіщо я живу? Як стати щасливим?".
В ароматі укладена непереборна влада і ви дізнаєтеся, як її використовувати для того, щоб зробити життя кращим.
Ароматерапевт-це цілитель. Для нас найголовніша заповідь: "Не нашкодь". Для того щоб допомогти собі і оточуючим, потрібні знання і розуміти взаємозв'язок різних областей і точок зору.
Психіка-це основа нашого життя. Цілитель - від слова"цілий". Курс допоможе вам знайти внутрішню цілісність і гармонію з собою. Після цього ви зможете використовувати стародавні знання про аромати в синергії з сучасними технологіями на благо.
У той же час, це зовсім не складно! Курс призначений для широкого кола слухачів і не вимагає спеціальної освіти.
Веду курс Я, Семенова Анна, керівник Школи ароматерапії та парфумерії "Астарта". У курс я вклала свої величезні особисті напрацювання, знання та освіту в галузі медицини, психології, нейрофізіології, НЛП, коучингу, біоенергетики та езотеричних практик. Матеріал для цього курсу я збирала 20 років.
Лекція 1.
Вплив ароматів на нервову систему людини. Органи нюху. Типи нервової системи і конституція людини. Зв'язок свідомого і несвідомого сприйняття. Генетична пам'ять і субмодальності. Аромати і нейромедіатори.
Лекція 2.
Аромапсихологія. Ефекти, які аромати надають на психіку. Зниження рівня стресу за допомогою запахів. Негативні емоційні стани здорових людей і їх корекція. Емоції і мімічні зморшки.
Лекція 3.
Аромадиагностика. Ресурсні суміші. Ольфакторні якоря і їх вплив на емоційний стан. Зняття негативних ольфакторних якорів.
Лекція 4.
Афродизіаки і феромони. Вомероназальна система. Сексуальна стимуляція ароматами і емоції. Коли феромони не працюють? Духи для залучення. Аромати в сексуальних практиках. Запах, як основний критерій вибору сексуального партнера.
Лекція 5.
Біоенергетика і емоції. Зв'язок емоційних станів і рівня енергії. Підвищення енергетики та особистої харизми. Гроші, енергія, аромати.
Лекція 6.
Аромати і бізнес. Залучення клієнтів. Особистість і субличности. Аромадизайн приміщення.
Лекція 7.
Невроз. депресія і психічні розлади. Види і можливість корекції. Шок. Безсоння, шкідливі звички. Зниження електричної активності мозку за допомогою ароматів.
Лекція 8.
Індивідуальні натуральні духи-спосіб підтримки енергетики і психіки в ресурсному стані.
Лекція 9.
Медитації з ароматами. Відновлення і підтримка нервової системи. Вихід з синдрому хронічної втоми. Перезавантаження. Задоволеність життям.
Лекція 10.
Ароматерапія і панічні атаки.
Укладення. Аромат щастя. Професія ароматерапевт.
Вплив ароматів на нервову систему людини. Органи нюху. Типи нервової системи і конституція людини. Зв'язок свідомого і несвідомого сприйняття. Генетична пам'ять і субмодальності. Аромати і нейромедіатори.
Лекція 2.
Аромапсихологія. Ефекти, які аромати надають на психіку. Зниження рівня стресу за допомогою запахів. Негативні емоційні стани здорових людей і їх корекція. Емоції і мімічні зморшки.
Лекція 3.
Аромадиагностика. Ресурсні суміші. Ольфакторні якоря і їх вплив на емоційний стан. Зняття негативних ольфакторних якорів.
Лекція 4.
Афродизіаки і феромони. Вомероназальна система. Сексуальна стимуляція ароматами і емоції. Коли феромони не працюють? Духи для залучення. Аромати в сексуальних практиках. Запах, як основний критерій вибору сексуального партнера.
Лекція 5.
Біоенергетика і емоції. Зв'язок емоційних станів і рівня енергії. Підвищення енергетики та особистої харизми. Гроші, енергія, аромати.
Лекція 6.
Аромати і бізнес. Залучення клієнтів. Особистість і субличности. Аромадизайн приміщення.
Лекція 7.
Невроз. депресія і психічні розлади. Види і можливість корекції. Шок. Безсоння, шкідливі звички. Зниження електричної активності мозку за допомогою ароматів.
Лекція 8.
Індивідуальні натуральні духи-спосіб підтримки енергетики і психіки в ресурсному стані.
Лекція 9.
Медитації з ароматами. Відновлення і підтримка нервової системи. Вихід з синдрому хронічної втоми. Перезавантаження. Задоволеність життям.
Лекція 10.
Ароматерапія і панічні атаки.
Укладення. Аромат щастя. Професія ароматерапевт.
https://privatelink.de/?https://aromareality.ru/magazin/product/kurs-aromaterapiya-i-psihika-cheloveka