Що нового?

Набір учасників [Aromashka] молодість зсередини. Практичні anti age стратегії, тариф "Все сама" (Дар'я Єрмішина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2500 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 136.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
щодня клієнти задають нам питання
  • "краса починається зсередини", але як її там знайти?
  • чому ЗСЖ не працює і проблеми зі шкірою/волоссям залишаються?
  • чому не вистачає сил і енергії? Втома навіть при активному житті-це не норма!
  • сформуєте розуміння того, що НАШЕ здоров'я це тільки наша відповідальність.
  • усвідомлюєте, що молодість і здоров'я починаються зсередини.
  • за допомогою простих щоденних дій, зможете продовжити життя і профілактувати старіння.
  • отримайте чітку і науково обґрунтовану інформацію, яку зможете відразу почати застосовувати на практиці і спостерігати результат!
  • зможете застерегти від помилок своїх дітей і істотно зміцнити їх здоров'я, знижуючи частоту захворювань.
  • почнете реально економити, адже лікування їжею і способом життя не вигідно жодній фарм. компанії в світі.
  • отримайте структуровані знання, які будуть внеском не тільки в сьогодення, але і в майбутнє.
  • зменшіть кількість лікарських засобів (і відповідно токсичне навантаження), а в деяких випадках і повністю зможете відмовитися від них (після консультації з лікарем).

Курс побудований в рамках медицини 5п

1. Профілактична
  2. Партисепативная
  3. Попереджувальна
  4. Позитивна
  5. Персоналізована
  • за допомогою простих щоденних дій, зможете продовжити життя і профілактувати старіння.
  • отримайте чітку і науково обґрунтовану інформацію, яку зможете відразу почати застосовувати на практиці і спостерігати результат!
  • зможете застерегти від помилок своїх дітей і істотно зміцнити їх здоров'я, знижуючи частоту захворювань.
  • почнете реально економити, адже лікування їжею і способом життя не вигідно жодній фарм. компанії в світі.
  • отримайте структуровані знання, які будуть внеском не тільки в сьогодення, але і в майбутнє.
  • зменшіть кількість лікарських засобів (і відповідно токсичне навантаження), а в деяких випадках і повністю зможете відмовитися від них (після консультації з лікарем).
Продажник:
https://privatelink.de/?https://kurs-mastera.aromashka.ru/anti-age

Угорі