цей курс стоїть на особливій території – між двома крайнощами, які ми бачимо в сучасному світі: "ніколи не використовуйте ефірні масла для прийому всередину" і "ви можете приймати практично будь-яке ефірне масло всередину".
Ми в школі Aromatic Studies віримо, що важливо розрізняти "просування внутрішнього застосування"і" навчання внутрішнього застосування". Наша мета-надати якісну і достовірну освіту тим людям, які люблять ефірні масла і застосовують їх у багатьох аспектах свого життя, але потребують опори на достовірні і якісні знання.
КУРС ідеально підходить вам, якщо ви втомилися:
Від великої кількості дезінформації про внутрішнє застосування з боку обох крайнощів ("не можна ніколи" - "можна завжди")
Вам хочеться розібратися в цьому питанні, а не слухати взаємні звинувачення з двох сторін
Ви хочете спиратися на збалансований підхід і професійний погляд на пероральне використання ефірних масел
Вам важливо підтримати своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, а не нашкодити
ЩО ВСЕРЕДИНІ КУРСУ?
Модуль 1: Привітання
Ми в школі Aromatic Studies віримо, що важливо розрізняти "просування внутрішнього застосування"і" навчання внутрішнього застосування". Наша мета-надати якісну і достовірну освіту тим людям, які люблять ефірні масла і застосовують їх у багатьох аспектах свого життя, але потребують опори на достовірні і якісні знання.
КУРС ідеально підходить вам, якщо ви втомилися:
Від великої кількості дезінформації про внутрішнє застосування з боку обох крайнощів ("не можна ніколи" - "можна завжди")
Вам хочеться розібратися в цьому питанні, а не слухати взаємні звинувачення з двох сторін
Ви хочете спиратися на збалансований підхід і професійний погляд на пероральне використання ефірних масел
Вам важливо підтримати своє здоров'я і здоров'я своїх близьких, а не нашкодити
ЩО ВСЕРЕДИНІ КУРСУ?
- PDF матеріали з монографіями ефірних олій в аспекті внутрішнього застосування
- 3 модулі, згруповані за темами
- навчальні відео
- Форум студентів та однодумців
Модуль 1: Привітання
- критерії якості ефірної олії для внутрішнього застосування
- введення в ароматичну медицину
- способи нанесення
- пероральний шлях
- Безпека та внутрішнє застосування