Курс " ароматна психологія. Психологічне тестування з ефірними маслами"був створений як унікальна база знань для тих, хто хочезастосовувати ефірні масла для корекції психо-емоційного стану себе, своїх близьких і своїх клієнтів .
Унікальність курсу полягає в тому, що протягом 10 занять, занурюючись у світ ароматів, ви навчитеся підбирати ключі до себе, своїх відчуттів і емоцій, побачите взаємозв'язок і вплив ефірних масел на глибинні простори психіки, яке полягає в:
Для кого підходить цей курс:
по закінченню курсу Ви зможете:
Унікальність курсу полягає в тому, що протягом 10 занять, занурюючись у світ ароматів, ви навчитеся підбирати ключі до себе, своїх відчуттів і емоцій, побачите взаємозв'язок і вплив ефірних масел на глибинні простори психіки, яке полягає в:
- гармонізації внутрішнього стану;
- вирішенні питань, пов'язаних з формуванням здорових зв'язків, вибором комфортної дистанції в контакті;
- підвищенні самооцінки, впевненості і спокою;
- підтримці психологічного здоров'я і загального рівня життєвої енергії.
Для кого підходить цей курс:
- для тих, хто хоче освоїти нову професію-фахівець з проведення аромадіагностики
- для фахівців допомагають професій: масажисти, остеопати, косметологи, психологи, натуропати та ін.
- для тих, хто хоче навчитися допомагати собі бути в стані психологічного комфорту
- дізнатися себе, свої сильні сторони, свої потреби, свої кращі стратегії – ефективно використовувати масла з жіночої та чоловічої групи масел.
- бути самим собою, зміцнювати відчуття "я є той, ким я є" – відчуття власного центру – ефективно використовувати масла з культової групи масел.
- відчувати свої межі, вміння говорити "Ні" і "стоп" — використовувати деякі масла з жіночої та чоловічої групи масел.
- бути в реальності, позбавлятися від ілюзій – ефективно використовувати деякі масла з пряної групи масел.
- бути в контакті зі своїми емоціями, знати свій мінімум (завмирання) і максимум в прояві емоцій, дозвіл собі бути палким і емоційним – ефективно використовувати деякі масла з пряної, жіночої та чоловічої групи масел.
заняття 1.
- Ефірні масла в психології.
- Ароматичний тест. Процедура ароматестирования. Можливості та обмеження
- Базові емоції, їх роль і значення для відчуття психологічного здоров'я.
- Емоційність і сексуальність.
- Ефірні олії та"замкнені емоції"
- Ефірні олії та емоції страху, огиди, сорому та гніву.
- Ефірні масла і проживання радості і цікавості.
- Ефірні олії та сексуальне збудження
- Масла тоніки, релаксанти, адаптогени.
- Типи контакту і групи ефірних масел, які сприяють їх гармонізації.
- Як ефірні олії можуть допомогти визначити найбільш комфортний тип контакту.
- Рекомендації по використанню різних ефірних масел для формування і підтримки гармонійних відносин і зв'язків зі значущими для нас людьми.
- Ефірні масла для позбавлення від емоційної залежності.
- Прості тілесні вправи і практики з використанням ефірних масел, спрямовані на поліпшення емоційних зв'язків.
- 3 простих рецепта терапевтичних сумішей.
- Поняття психологічних кордонів (комфортна дистанція, "Ні" і "стоп" в спілкуванні між людьми)
- Роль психологічних кордонів в загальному стані психологічного здоров'я.
- Як ефірні олії можуть допомогти у формуванні, захисті та утриманні здорових кордонів.
- Ефірні масла, що допомагають встановленню комфортної дистанції
- Прості тілесні вправи і практики
- 3 рецепта терапевтичних сумішей.
- Вміння "бути самим собою" і психологічне здоров'я.
- Як ми відчуваємо "центр" нашої особистості.
- Як ефірні олії можуть впливати на наше почуття власної гідності та самоповаги.
- Прості тілесні вправи і практики, що впливають на відчуття центру і самоцінності, з використанням ефірних масел.
- Рецепти терапевтичних сумішей.
- Жіночі образи в ароматичному тесті.
- Чоловічі образи в ароматичному тесті
- Результати тесту. Критерії оцінки.
- Ароматична програма. Ключ до ароматичного тесту.
- проводити ароматестування для ваших клієнтів
- складати ресурсні суміші ефірних масел для допомоги клієнтам
- підвищити вартість своїх послуг на ринку допомагають професій
заняття 1.
- Ефірні масла в психології.
- Ароматичний тест. Процедура ароматестирования. Можливості та обмеження
- Базові емоції, їх роль і значення для відчуття психологічного здоров'я.
- Емоційність і сексуальність.
- Ефірні олії та"замкнені емоції"
- Ефірні олії та емоції страху, огиди, сорому та гніву.
- Ефірні масла і проживання радості і цікавості.
- Ефірні олії та сексуальне збудження
- Масла тоніки, релаксанти, адаптогени.
- Типи контакту і групи ефірних масел, які сприяють їх гармонізації.
- Як ефірні олії можуть допомогти визначити найбільш комфортний тип контакту.
- Рекомендації по використанню різних ефірних масел для формування і підтримки гармонійних відносин і зв'язків зі значущими для нас людьми.
- Ефірні масла для позбавлення від емоційної залежності.
- Прості тілесні вправи і практики з використанням ефірних масел, спрямовані на поліпшення емоційних зв'язків.
- 3 простих рецепта терапевтичних сумішей.
- Поняття психологічних кордонів (комфортна дистанція, "Ні" і "стоп" в спілкуванні між людьми)
- Роль психологічних кордонів в загальному стані психологічного здоров'я.
- Як ефірні олії можуть допомогти у формуванні, захисті та утриманні здорових кордонів.
- Ефірні масла, що допомагають встановленню комфортної дистанції
- Прості тілесні вправи і практики
- 3 рецепта терапевтичних сумішей.
- Вміння "бути самим собою" і психологічне здоров'я.
- Як ми відчуваємо "центр" нашої особистості.
- Як ефірні олії можуть впливати на наше почуття власної гідності та самоповаги.
- Прості тілесні вправи і практики, що впливають на відчуття центру і самоцінності, з використанням ефірних масел.
- Рецепти терапевтичних сумішей.
- Жіночі образи в ароматичному тесті.
- Чоловічі образи в ароматичному тесті
- Результати тесту. Критерії оцінки.
- Ароматична програма. Ключ до ароматичного тесту.
https://privatelink.de/?https://school.beorganic.by/event/online-course-fragrant-psychology/