Концепція проективних методик. Трансформація тіньових аспектів психіки.Модуль 4.
Новітній курс навчання психології по трансформації самого глибинного шару підсвідомості через психологічні та терапевтичні методики, що дозволяє зцілити і трансформувати будь-яку емоційну травму
по роботі з самими глибинними психологічними і підсвідомими шарами психіки, що дозволяють трансформувати будь-який негативний сценарій, трансгенерационную травму, швидко відновлювати ресурс, управляти своїм станом, працювати з великими обсягами психічної енергії, саботажем.
За 10 занять ти навчишся конкретним технікам роботи з собою та іншими людьми!
Я-Анна Чернігова, сертифікований психолог, психотерапевт, викладач психології та засновник Академії Репараційної психології та терапії!
В рамках курсу з навчання Репараційної психології та терапії Я даю свою авторську методологію, засновану на найефективніших короткострокових і середньострокових методах психології та терапії! У мене величезний клієнтський досвід індивідуальної та групової терапії, що дозволяє мені ділитися унікальною практичною інформацією зі своїми студентами!
Урок 9
Тема: "детальний розбір психологічного розвитку дитини. Вплив отриманих травм на формування гендеру. Способи роботи на кожному етапі становлення в мужеско-жіночих відносинах ""
Новітній курс навчання психології по трансформації самого глибинного шару підсвідомості через психологічні та терапевтичні методики, що дозволяє зцілити і трансформувати будь-яку емоційну травму
унікальний курс по роботі з самими глибинними психологічними і підсвідомими шарами психіки, що дозволяють трансформувати будь-який негативний сценарій, трансгенерационную травму, швидко відновлювати ресурс, управляти своїм станом, працювати з великими обсягами психічної енергії, саботажем.
За 10 занять ти навчишся конкретним технікам роботи з собою та іншими людьми!
Я-Анна Чернігова, сертифікований психолог, психотерапевт, викладач психології та засновник Академії Репараційної психології та терапії!
В рамках курсу з навчання Репараційної психології та терапії Я даю свою авторську методологію, засновану на найефективніших короткострокових і середньострокових методах психології та терапії! У мене величезний клієнтський досвід індивідуальної та групової терапії, що дозволяє мені ділитися унікальною практичною інформацією зі своїми студентами!
Урок 9
Тема: "детальний розбір психологічного розвитку дитини. Вплив отриманих травм на формування гендеру. Способи роботи на кожному етапі становлення в мужеско-жіночих відносинах ""
https://privatelink.de/?https://achernigova.ru/education4