Курс підійде якщо ти
01
Відчуваєш невпевненість у роботі зі світлом під час зйомки.
02
Не розумієш, яке світлове обладнання підібрати для різних цілей.
03
Виставляєш світло в кадрі інтуїтивно, а результат кожного разу непередбачуваний.
04
Хочеш чітко розуміти цінність своїх послуг і впевнено презентувати себе.
Мене звати Юлія Купченко,
я є автором і куратором цього курсу. Мій професійний шлях пролягав від зйомок за 500 грн до тих, де платили вже 5000 грн за годину.
Я знімала широкий спектр об'єктів - від сирого мʼяса до ювелірних виробів, парфумів, косметики.
У цьому курсі я передаю вам (найважливіші знання) про роботу зі світлом
Щоб ви могли створювати
професійні кадри і розуміли, з яких складових вони формуються. Після проходження курсу ви станете унікальними для своїх клієнтів і матимете стабільний, передбачуваний
дохід з відеозйомки.
Курс складається на 20% з теоретичної частини и на 80% з практичних уроків.
Ми детально розберемо роботу з натуральним і штучним освітленням, різними варіантами фону та різними застосунками монтажу.
Зйомка та монтаж будуть на мобільному телефоні.
Самостійний
7500 грн
01
Відчуваєш невпевненість у роботі зі світлом під час зйомки.
02
Не розумієш, яке світлове обладнання підібрати для різних цілей.
03
Виставляєш світло в кадрі інтуїтивно, а результат кожного разу непередбачуваний.
04
Хочеш чітко розуміти цінність своїх послуг і впевнено презентувати себе.
Мене звати Юлія Купченко,
я є автором і куратором цього курсу. Мій професійний шлях пролягав від зйомок за 500 грн до тих, де платили вже 5000 грн за годину.
Я знімала широкий спектр об'єктів - від сирого мʼяса до ювелірних виробів, парфумів, косметики.
У цьому курсі я передаю вам (найважливіші знання) про роботу зі світлом
Щоб ви могли створювати
професійні кадри і розуміли, з яких складових вони формуються. Після проходження курсу ви станете унікальними для своїх клієнтів і матимете стабільний, передбачуваний
дохід з відеозйомки.
Курс складається на 20% з теоретичної частини и на 80% з практичних уроків.
Ми детально розберемо роботу з натуральним і штучним освітленням, різними варіантами фону та різними застосунками монтажу.
Зйомка та монтаж будуть на мобільному телефоні.
Самостійний
7500 грн
https://kupchenko-artoflight.com/