Що нового?

Придбаний [Art Photoschool] Курс художньої обробки фотографій (Тетяна Невмержицька)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9000 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

ЯКЩО ТИ

📷 фотограф, що стомився сидіти ночами за обробкою фотографій
📷 як не стараєшся працювати ефективно, але обробка займає багато часу
📷 хочеш підняти цінник на свою роботу і заробляти набагато більше, а працювати менше
📷 переїхала до іншої країни і хочеш отримати професію, яка приносить заробіток за будь-яких обставин
📷 любиш подорожувати, але не можеш собі дозволити це робити часто
📷 маєш сім'ю і хочеш приділяти ій більше уваги, замість сидіти на роботі
📷 або просто любиш свободу і хочеш працювати у зручний для себе час

ТОДІ ТОБІ ТОЧНО ДО МЕНЕ на

КУРС ХУДОЖНЬОЇ ОБРОБКИ ФОТОГРАФІЙ від Тетяни Невмержицької

ДЛЯ КОГО підходить курс

📷 Для фотографів, які хочуть виділятися серед щільної конкуренції та заробляти від 200-300€ за одну зйомку (кілька тисяч євро на місяць)
📷 Для фотографів, які хочуть пробити фінансову стелю та підвищити цінник на свої послуги
📷 Для людей, які бажають здобути професію, що дозволяє заробляти з будь-якої точки світу
📷 Для людей, які хочуть мати вільний графік, працювати з дому, поєднуючи заробіток із сім'єю

ЩО ТИ ОТРИМАЄШ після курсу

📷 Навчишся обробляти свої знімки так, як не вміють інші. Тим самим отримаєш нове портфоліо (чи блог) з WOW ефектом, що приведе в рази більше клієнтів та замовлень
📷 За рахунок WOW ефекту художньої обробки підвищиш свій середній чек на фотопослуги від 200€-300€ за зйомку
📷 Звільниш купу вільного часу, який раніше витрачався на обробку фотографій
📷 Навчишся інтегрувати найсучасніші фішки (включно зі штучним інтелектом AI) в обробку, прискорюючи та спрощуючи її в рази
📷 Отримаєш актуальну професію ретушера, яка дозволить добре заробляти у будь-якій країні
📷 Створиш ефектне ДО/ПІСЛЯ портфоліо, що привабить клієнтів

Чому мені можна довіряти?

Мене звуть Тетяна Невмержицька. Я - фотограф з 12річним стажем з України (Київ). Веду блог в Інстаграмі з корисними фотофішками (60k).

Раніше я думала, щоб стати ТОПовим фотографом, потрібно мати талант. І бажано художню освіту.
Але я не вмію малювати і не маю освіти художника, а за фахом бухгалтер-економіст. Але незвачаючи на це, я навчилась створювати казкові АРТ фотографії і обробляти їх так, щоб вони виглядали, як фотокартини. Мої роботи можна подивитися в інстаграм. Це дозволило мені майже одразу вийти на високий чек, без вигорання і праці за копійки.

Мені завжди подобався художній стиль. І я одразу зрозуміла, що конкуренція в АРТ фотографії значно менша, а цінник значно вищий. Беручи всього кілька зйомок на місяць, я можу заробляти, як ТОП менеджер в міжнародній компанії. При цьому я працюю у вільному режимі, без відриву від сім'ї і отримую задоволення від творчої роботи (яку й роботою назвати складно :)

Міжнародне визнання я отримала, займаючи топові позиції в міжнародних конкурсах та маючи безліч публікацій у різних виданнях. Також мої роботи купують (не за дешево і не на стоках) для реклами та різної продукції (пазли, обкладинки книжок та ін). Нижче лише деякі приклади з багатьо
х.

Цена: От 200 eur

Урок: 25

Язык: Украинский

https://nevmerzhytska.com/courses/ARTedit

Угорі