фотограф, що стомився сидіти ночами за обробкою фотографій як не стараєшся працювати ефективно, але обробка займає багато часу хочеш підняти цінник на свою роботу і заробляти набагато більше, а працювати менше переїхала до іншої країни і хочеш отримати професію, яка приносить заробіток за будь-яких обставин любиш подорожувати, але не можеш собі дозволити це робити часто маєш сім'ю і хочеш приділяти ій більше уваги, замість сидіти на роботі або просто любиш свободу і хочеш працювати у зручний для себе час
ТОДІ ТОБІ ТОЧНО ДО МЕНЕ на
КУРС ХУДОЖНЬОЇ ОБРОБКИ ФОТОГРАФІЙ від Тетяни Невмержицької
ДЛЯ КОГО підходить курс
Для фотографів, які хочуть виділятися серед щільної конкуренції та заробляти від 200-300€ за одну зйомку (кілька тисяч євро на місяць) Для фотографів, які хочуть пробити фінансову стелю та підвищити цінник на свої послуги Для людей, які бажають здобути професію, що дозволяє заробляти з будь-якої точки світу Для людей, які хочуть мати вільний графік, працювати з дому, поєднуючи заробіток із сім'єю
ЩО ТИ ОТРИМАЄШ після курсу
Навчишся обробляти свої знімки так, як не вміють інші. Тим самим отримаєш нове портфоліо (чи блог) з WOW ефектом, що приведе в рази більше клієнтів та замовлень За рахунок WOW ефекту художньої обробки підвищиш свій середній чек на фотопослуги від 200€-300€ за зйомку Звільниш купу вільного часу, який раніше витрачався на обробку фотографій Навчишся інтегрувати найсучасніші фішки (включно зі штучним інтелектом AI) в обробку, прискорюючи та спрощуючи її в рази Отримаєш актуальну професію ретушера, яка дозволить добре заробляти у будь-якій країні Створиш ефектне ДО/ПІСЛЯ портфоліо, що привабить клієнтів
Чому мені можна довіряти?
Мене звуть Тетяна Невмержицька. Я - фотограф з 12річним стажем з України (Київ). Веду блог в Інстаграмі з корисними фотофішками (60k).
Раніше я думала, щоб стати ТОПовим фотографом, потрібно мати талант. І бажано художню освіту.
Але я не вмію малювати і не маю освіти художника, а за фахом бухгалтер-економіст. Але незвачаючи на це, я навчилась створювати казкові АРТ фотографії і обробляти їх так, щоб вони виглядали, як фотокартини. Мої роботи можна подивитися в інстаграм. Це дозволило мені майже одразу вийти на високий чек, без вигорання і праці за копійки.
Мені завжди подобався художній стиль. І я одразу зрозуміла, що конкуренція в АРТ фотографії значно менша, а цінник значно вищий. Беручи всього кілька зйомок на місяць, я можу заробляти, як ТОП менеджер в міжнародній компанії. При цьому я працюю у вільному режимі, без відриву від сім'ї і отримую задоволення від творчої роботи (яку й роботою назвати складно
Міжнародне визнання я отримала, займаючи топові позиції в міжнародних конкурсах та маючи безліч публікацій у різних виданнях. Також мої роботи купують (не за дешево і не на стоках) для реклами та різної продукції (пазли, обкладинки книжок та ін). Нижче лише деякі приклади з багатьох.