Що нового?

Придбаний [[АРТ] Психологія аудиторії. Терапія особистого бренду. Модуль 6 (Анна Чернігова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 22059 ГРН
Учасників: 0 з 135
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 169.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Asteri, Аигога Homer, vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Психологія аудиторії. Терапія особистого бренду. Інструменти нейромаркетинга. Модуль 6

10 зустрічей, програма курсу буде додана перед проведенням.

Я-Анна Чернігова, сертифікований психолог, психотерапевт, викладач психології та засновник Академії Репараційної психології та терапії!

В рамках курсу з навчання Репараційної психології та терапії я даю свою авторську методологію, засновану на найефективніших короткострокових і середньострокових методах психології та терапії! У мене величезний клієнтський досвід індивідуальної та групової терапії, що дозволяє мені ділитися унікальною практичною інформацією зі своїми студентами!

Урок 1
Тема: особистий бренд зсередини. Виявлення своєї професійної унікальності. Тест К. Юнга "16 асоціацій"

Урок 2
Тема: амбітна мета. Унікальна особиста пропозиція.
групова терапевтична сесія на виявлення своїх потреб і способів їх задоволення

Урок 3
Тема: типологія цільової аудиторії. Їх основні потреби, тригери та способи контакту. Групова терапевтична сесія на збільшення пропускної здатності взаємодії

Урок 4
Тема: Основні страхи реалізації у професійній діяльності. Алгоритм аргументації у взаємодії з клієнтом. Групова терапевтична сесія на власну достатність
Урок 5
Тема: складання портрета своєї цільової аудиторії. Створення психологічного продукту. Презентація проекту, використовуючи базові стратегії

Урок 6
Тема: стратегії ведення групових процесів. Структура і контент тренінгу. Ролі в матриці групи. Терапевтична сесія на зцілення контакту лідера/Антилідера

Урок 7
Тема: причини виникнення напруги в груповій динаміці. Способи нейтралізації Антилидерской стратегії. Групова терапевтична сесія на збільшення пропускної здатності рольових стратегій в групі

Урок 8
Тема: Особливості ведення корпоративних тренінгів. Алгоритм виявлення запиту і побудови тренінгу в залежності від психотипу керівника. Групова терапевтична сесія

Урок 9
Тема: види психологічних шкіл. Основи Коучингу. Способи використання моделі Grow. Стратегії просування в соц. мережа. Терапевтична сесія на інтеграцію способів прояву
Урок 10
Тема: структура діагностики. Основні захисні механізми у відносинах. Види сновидінь і їх значення. Інтеграційна терапевтична сесія

https://privatelink.de/?https://taplink.cc/achernigova

Угорі