Що нового?

Придбаний [Art Salon] Базовий курс історії мистецтва (Дар'я Сабітова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2938 ГРН
Учасників: 0 з 49
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 1536

Курс підходить тим, хто хоче мати уявлення про основні етапи розвитку мистецтва, систематизувати свої знання, розвинути хороший смак, долучитися до прекрасного.

Лекції допомагають розібратися з термінологією (стилі, поняття, знакові пам'ятки архітектури, живопису, скульптури) в мистецтві. До кожного уроку додається пам'ятка, список літератури і підсумковий тест.

кожна лекція присвячена одній-двом епохам.

1 Лекція-Стародавня Греція
2 лекція-Стародавній Рим
3 лекція-Середньовіччя: Романіка і Готика
4 лекція-Відродження: італійське та Північне
5 лекція-бароко і класицизм
6 лекція-Рококо і Романтизм
7 лекція-Імпресіонізм
8 лекція-Постімпресіонізм
9 лекція-модернізм і постмодернізм
Фінальне тестування та вручення сертифікатів

після закінчення лекція ви зможете:
  • систематизувати свої знання в галузі мистецтва
  • прочитати картину стане так само легко, як книгу
  • розрізняти художників, епохи, стилі
  • ходити в музеї усвідомлено
  • побачити найцікавіше і приховане під час подорожі
Дар'я Сабітова
Віденський мистецтвознавець, магістр історії мистецтва.

Мене звуть Дарина Сабітова, я-мистецтвознавець з німецьким дипломом і почуттям гумору.
Навчалася і працювала в Гейдельберзі, Сієні, Римі, Відні. У минулому-експерт аукціонного дому Sotheby s, а в сьогоденні творець ART SALON VIENNA –Віденського арт-клубу для людей, які цікавляться мистецтвом

Організатор освітнього проекту" лекції про мистецтво у віденських музеях " та арт-подорожей до Італії.

Любов до картин Марка Шагала привела мене до Німеччини, потім до Італії, ну а зараз я живу в Австрії.

ART SALON VIENNA - це можливість отримати знання в області історії мистецтва, розширити не тільки свій кругозір, а й коло спілкування. Моє завдання-зробити мистецтво цікавим, зрозумілим і доступним широкому колу людей.

За останній рік провела понад 70 лекцій і арт-зустрічей не тільки в Австрії, але і в Бельгії, Латвії, Естонії, Ізраїлі, Німеччині та Росії.
Дар'я Сабітова
Віденський мистецтвознавець, магістр історії мистецтва.

Мене звуть Дарина Сабітова, я-мистецтвознавець з німецьким дипломом і почуттям гумору.
Навчалася і працювала в Гейдельберзі, Сієні, Римі, Відні. У минулому-експерт аукціонного дому Sotheby s, а в сьогоденні творець ART SALON VIENNA –Віденського арт-клубу для людей, які цікавляться мистецтвом

Організатор освітнього проекту" лекції про мистецтво у віденських музеях " та арт-подорожей до Італії.

Любов до картин Марка Шагала привела мене до Німеччини, потім до Італії, ну а зараз я живу в Австрії.

ART SALON VIENNA - це можливість отримати знання в області історії мистецтва, розширити не тільки свій кругозір, а й коло спілкування. Моє завдання-зробити мистецтво цікавим, зрозумілим і доступним широкому колу людей.

За останній рік провела понад 70 лекцій і арт-зустрічей не тільки в Австрії, але і в Бельгії, Латвії, Естонії, Ізраїлі, Німеччині та Росії.
http://online.artsalon.me/

Угорі