Серпень 2019.
На який вік розраховані наші уроки?
- Ми готуємо уроки так, щоб діти почали малювати самі, без допомоги дорослих. І поступово, урок за уроком, ви помітите як будуть змінюватися дитячі малюнки. Постарайтеся не втручатися, якщо дитина не просить допомоги. Якщо вам хочеться, просто малюйте поруч
- іншими словами, малювати можна всією сім'єю! Діткам молодше 4 років знадобиться допомога дорослих.
- акварельний папір А3-я використовую Гознак 200 гр.
- Акварель професійна "Невська Палітра", "Ладога" (12-24 кольори) або дитяча (бажано 24-36 кольорів)
- Папір (ватман) для малювання А3 - я використовую Гознак 200 гр.
- гуаш Художня "майстер-клас", "Сонет", "Гамма" або дитяча "Промінь класика" (12 кольорів)
- кисті круглі м'які з тонким кінчиком (білка, колонок) - середнього розміру і тонка, номери 2, 3, 5
- Папір для пастелі темних відтінків А3-я використовую "Fabriano" 160 гр.
- суха пастель "Сонет", "Подольськ", "Koh-i-noor Toison dor" - я використовую "Faber Castel"
- фіксатор для сухої пастелі або лак для волосся
- простий олівець НВ, В - я використовую "Koh-i-nor", "Faber Castel"
- М'які кольорові олівці-я використовую акварельні олівці "Koh-i-nor", "Faber Castel"
- Фломастери, чорний перманентний маркер
- М'який ластик
- Палітра пластикова або біла тарілочка
- Баночка для води
- серветка для підтримки чистоти (потрібна завжди, коли малюємо фарбами)
- матовий кольоровий картон А4
- кольоровий Папір, журнальні вирізки
- Ножиці
- клей-олівець
І головне для нас-бажання малювати, а не Матеріали.
Як проходять заняття?
- для уроків знадобиться пристрій з виходом в інтернет (смартфон, планшет, ПК, Smart TV)
- після оплати уроки з'являються у Вашому Особистому кабінеті в розділі "мої уроки"
- ви готуєте матеріали до уроку, включаєте відеозапис і починаєте малювати разом з викладачем
1. Всі заняття складаються з двох взаємопов'язаних блоків:
- Творчий-спрямований на вивчення теоретичних і практичних основ образотворчої діяльності;
- пізнавальний - вивчаємо навколишній світ: звірів і птахів, країни і їх звичаї, історію, міфологію і багато іншого.
3. У нашій школі ми розвиваємо творчі здібності і допомагаємо дітям вивчати навколишній світ.
https://privatelink.de/?https://artlinerschool.ru/order