Що нового?

Придбаний [Артлайнер] Онлайн школа пізнавального малювання для дітей 4+. Серпень 2019

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 785 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 70068

прихований вміст для користувачів Anabel, Aurora.
Натисніть, щоб розкрити...

Серпень 2019.

На який вік розраховані наші уроки?
  • Ми готуємо уроки так, щоб діти почали малювати самі, без допомоги дорослих. І поступово, урок за уроком, ви помітите як будуть змінюватися дитячі малюнки. Постарайтеся не втручатися, якщо дитина не просить допомоги. Якщо вам хочеться, просто малюйте поруч
  • іншими словами, малювати можна всією сім'єю! Діткам молодше 4 років знадобиться допомога дорослих.
Матеріали до всіх уроків:
  • акварельний папір А3-я використовую Гознак 200 гр.
  • Акварель професійна "Невська Палітра", "Ладога" (12-24 кольори) або дитяча (бажано 24-36 кольорів)
  • Папір (ватман) для малювання А3 - я використовую Гознак 200 гр.
  • гуаш Художня "майстер-клас", "Сонет", "Гамма" або дитяча "Промінь класика" (12 кольорів)
  • кисті круглі м'які з тонким кінчиком (білка, колонок) - середнього розміру і тонка, номери 2, 3, 5
  • Папір для пастелі темних відтінків А3-я використовую "Fabriano" 160 гр.
  • суха пастель "Сонет", "Подольськ", "Koh-i-noor Toison dor" - я використовую "Faber Castel"
  • фіксатор для сухої пастелі або лак для волосся
  • простий олівець НВ, В - я використовую "Koh-i-nor", "Faber Castel"
  • М'які кольорові олівці-я використовую акварельні олівці "Koh-i-nor", "Faber Castel"
  • Фломастери, чорний перманентний маркер
  • М'який ластик
  • Палітра пластикова або біла тарілочка
  • Баночка для води
  • серветка для підтримки чистоти (потрібна завжди, коли малюємо фарбами)
  • матовий кольоровий картон А4
  • кольоровий Папір, журнальні вирізки
  • Ножиці
  • клей-олівець
якщо якихось матеріалів не виявилося під рукою, нічого страшного! Завжди акварель можна замінити на гуаш, а аплікацію намалювати і т. д. ми ж художники!
І головне для нас-бажання малювати, а не Матеріали.

Як проходять заняття?
  • для уроків знадобиться пристрій з виходом в інтернет (смартфон, планшет, ПК, Smart TV)
  • після оплати уроки з'являються у Вашому Особистому кабінеті в розділі "мої уроки"
  • ви готуєте матеріали до уроку, включаєте відеозапис і починаєте малювати разом з викладачем
чому ми називаємо малювання пізнавальним?

1. Всі заняття складаються з двох взаємопов'язаних блоків:
  • Творчий-спрямований на вивчення теоретичних і практичних основ образотворчої діяльності;
  • пізнавальний - вивчаємо навколишній світ: звірів і птахів, країни і їх звичаї, історію, міфологію і багато іншого.
2. Уроки розраховані на дитяче сприйняття: подані простими словами в захоплюючій формі.

3. У нашій школі ми розвиваємо творчі здібності і допомагаємо дітям вивчати навколишній світ.

https://privatelink.de/?https://artlinerschool.ru/order

Угорі