Переглянути вкладення 85793
цей курс Тільки для тих, хто готовий прийняти, екологічно практикувати і передавати сутеві знання.
Курс " Архітектура душі. Енергії " об'єднав мої пізнання і досвід, які я готова передати далі.
З новими навичками ви зможете управляти своєю енергією, своєю внутрішньою силою і увагою, творити бажаний світ, усвідомлювати себе у всіх мірностях і жити в співтворчості з іншими енергіями.
Всі знання поступово відкриваються мені з народження. Протягом життя я доповнюю їх, отримуючи все нові і нові послання через усвідомлені сновидіння і бесіди з Хранителями.
Вже є пробуджені душі на Землі, які не застрягли в кармічних відпрацюваннях, емоційних гойдалках, матеріальних проблемах і бажаннях. Значить і я готова до того, щоб розкривати вам глибинні теми
Це курс, де я передаю вам сакральні знання, містичні техніки і я хочу бути впевненою, що ви сприйняли їх без спотворень. Саме тому в кінці навчання я проводжу підсумковий іспит на усвідомленість і екологічність ваших намірів і знань.
Кожне заняття - це не тільки теорія, а й практика.
Заняття 1. Метафізика тіла.
Заняття 2. Відчуття.
Заняття 3. Роду. Повернення в любов.
Заняття 4. Сновидіння.
Заняття 5. Анатомія Душі.
Заняття 6. Емоція. Мова душі
Заняття 7. Близнюкові пламена.
Заняття 8. Спотворені шляхи.
Заняття 9. Дар і призначення.
Заняття 10. Об'єднання.
Заняття 11. Духовний шлях.
Заняття 12. створення.
Підсумкова Онлайн зустріч і випускний іспит
Курс " Архітектура душі. Енергії " об'єднав мої пізнання і досвід, які я готова передати далі.
З новими навичками ви зможете управляти своєю енергією, своєю внутрішньою силою і увагою, творити бажаний світ, усвідомлювати себе у всіх мірностях і жити в співтворчості з іншими енергіями.
Всі знання поступово відкриваються мені з народження. Протягом життя я доповнюю їх, отримуючи все нові і нові послання через усвідомлені сновидіння і бесіди з Хранителями.
Вже є пробуджені душі на Землі, які не застрягли в кармічних відпрацюваннях, емоційних гойдалках, матеріальних проблемах і бажаннях. Значить і я готова до того, щоб розкривати вам глибинні теми
Це курс, де я передаю вам сакральні знання, містичні техніки і я хочу бути впевненою, що ви сприйняли їх без спотворень. Саме тому в кінці навчання я проводжу підсумковий іспит на усвідомленість і екологічність ваших намірів і знань.
Кожне заняття - це не тільки теорія, а й практика.
Заняття 1. Метафізика тіла.
Заняття 2. Відчуття.
Заняття 3. Роду. Повернення в любов.
Заняття 4. Сновидіння.
Заняття 5. Анатомія Душі.
Заняття 6. Емоція. Мова душі
Заняття 7. Близнюкові пламена.
Заняття 8. Спотворені шляхи.
Заняття 9. Дар і призначення.
Заняття 10. Об'єднання.
Заняття 11. Духовний шлях.
Заняття 12. створення.