Що нового?

Придбаний [[AstNova] діалог з Вищим Я: зроби мене багатим!

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 512 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
уявіть, що зараз ви захоплені комп'ютерною рольовою грою, і відправляєте свого віртуального персонажа на пошуки пригод на свою ж... раптом в один момент ваш герой зупиняється і починає просити незрозуміло про що. Ваші перші думки: "гра глючить. Ну давай, йди ж вперед, Не гальмуй!"Ви зацікавлені тим, щоб ваш герой чимось активно займався, а якщо персонаж включається в якісь рутинні дії, ваше до нього увагу згасає і ви робите все на автоматі.

А тепер розгорнемо погляд на 180 градусів і що ми бачимо: ваше вище я спустилося на цю планету, щоб випробувати який-небудь захоплюючий досвід, і вибрало собі оболонку-аватара у вигляді вас. Тільки на відміну від комп'ютерного персонажа у вас трохи більше свободи волі. Вища я направляє вас до захоплюючого життєвого досвіду, а замість цього ви періодично зупиняєтеся і вимагаєте те, що, як ви вважаєте, вам належить: "Хочу багато грошей, особняк і Lexus! Хочу знайти любов всього мого життя! Хочу, щоб мене всі цінували і поважали!".

На що вище я думає: "хіба Мало що ти хочеш. Вам зараз це не потрібно. Ми ще перші рівні не пройшли". І ігнорує ваші бажання. А коли ви занурюєтеся в багаторічну рутину робота-дім-серіали, то ваше вище я втрачає до вас активний інтерес, і тоді ви відчуваєте, що енергії в вас стало набагато менше, сміливості і впевненості в собі – теж мізерні запаси. Ніби вас позбавили чогось, чим ви були переповнені в 17 років. Багато хто приймає це за старіння, але тоді чому деякі яскраві особистості і в 60 років здатні дати фору вам сьогоднішньому?

Наші з вами вищі я живуть своїм життям. Зустріч з коханою половинкою ви приймаєте за долю, тоді як на ділі ваші вищі я домовилися між собою про цю зустріч набагато раніше. Ви звинувачуєте себе за те, що випадково наступили незнайомій людині на ногу, а насправді це його Вища я попросило ваше вища я про допомогу, так як та людина занурився в похмурі думки, і потрібно було його якось відвернути від цих думок. Ви піднімаєтеся по трапу на літак, який через півгодини розіб'ється при спробі зльоту, тому що ваше вище я порахувало, що воно більше не витягне ніякого цікавого досвіду з вашого поточного життя ...

99% рішень у Вашому житті насправді приймаєте не ви, а Ваше вище я.між свідомістю (вами) і підсвідомістю (вищим я) стоїть надійний захисний бар'єр. Він відключається автоматично, коли людина досягає просвітлення. Тому будь-яке бажання просвітленого/пробудженого реалізується майже миттєво – його свідомість з'єдналося з підсвідомістю і силою наміри. Звичайній людині це недоступно. Однак ми працювали в цьому напрямку вже більше року, і поступово змогли створити інструмент, що дозволяє налагодити діалог з Вищим Я.

Вищому я не зрозуміти, для чого Вам купа папірців під назвою "гроші". Адже ви і без грошей можете прямо зараз вийти з дому і почати витворяти таке, що вражень буде більше, ніж за прожитий вами останній рік. Це те, від чого вища я отримує кайф. І якщо ви помічали, саме в таких ситуаціях в вас пробуджується колосальний обсяг енергії, драйву і життєлюбства – це тому що за вашими діями з величезним інтересом спостерігає і підтримує Ваше вище я.але найімовірніше, ви не така безбашенная особистість (а шкода).

Тому вам потрібно спочатку пройти перші рівні з помірним рівнем хорошого стресу, перш ніж ваше вище я захоче випробувати щось вишуканіше. А для цього потрібно перейти в більш просунуті рівні, де, як правило, люди оперують значно більшою кількістю грошей – як інструментом для отримання більш розширеного досвіду.

Дана програма спрямована на те, щоб переконати ваше вище я в тому, що Вам для здобуття більшої свободи і впевненості в собі потрібно дійсно більше грошей. Ми знаємо мотиви будь-якого вищого я, ми знаємо, які доводи висловити. Тому програма спрацьовує на залізні 100%. За підсумком ваше Вища Я вибере для вас найбільш м'який, малострессовый і оптимальний шлях до матеріального багатства. Середній час реалізації цієї мети на фізичному плані – від 6 до 12 місяців. Насправді це дуже швидко за мірками Вищого Я, так як воно безсмертне, на відміну від фізичного тіла, і йому нікуди поспішати. Та й якби ми виставили в Налаштуваннях, наприклад, 3 місяці, це був би неминучий і величезний стрес для вашого розуму. Чим він закінчується, ви вже напевно знаєте – досить подивитися на "щасливчиків", які виграли мільйони в лотереї. Через рік-два 98% з них зливають всі гроші і ще й загрузають в боргах і депресії. Так що 6-12 місяців – найкращий часовий проміжок.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/dialog-s-vysshim-ya-sdelaj-menya-bogatym/

Угорі