Що нового?

Придбаний [[AstNova] Дозвіл Non Stop

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 62
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 11.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• Закатай губу!
  • Жирно не буде?
  • так Хто я такий, щоб мріяти про таке?
Пам'ятайте, коли говорять"Я не можу собі цього дозволити". Дозволити! Причина проблеми, як завжди, під самим носом.

Що відокремлює тебе від того життя, тих класних речей, про які ти поки тільки мрієш?

Відсутність грошей? Статус? Скромна самооцінка?

Багатий ти чи бідний, скажу по секрету, на перше потрібно менше зусиль, ніж на друге. Подивися, як легко і безтурботно живуть багаті. І зауваж, скільки сил і нервів витрачають звичайні люди, продаючи свої години життя на малооплачуваній роботі.

Але ж більше 80% багатих людей в своєму минулому – з нижчих верств суспільства. У чому їх секрет? Чому вони, а не ти, ніжаться на піску на вічно сонячному острові на Мальдівах? Чому вони, а не ти, поповнюють зараз свій автопарк черговим Bentley або BMW?

Дозвіл собі отримувати блага життя-це і любов до себе, і самооцінка, і відчуття "я гідний!"І ще багато пластів підсвідомості, де явно потрібно ґрунтовне опрацювання.

Ось ти думаєш, що мати Bentley або свій салон краси – не для тебе. А хтось такий же, як ти, мав нахабство порахувати, що це для нього! І він отримав своє, через якийсь час!

Не потрібно народжуватися під щасливою зіркою, потрібно лише мати правильну настройку в тому, що називається твоїм мозком.

Фішка цього життя в тому (і це дуже яскраво усвідомлюєш після прослуховування настрою), що насправді

ніхто крім тебе САМОГО не забороняє тобі бути багатим, щасливим і реалізованим.
За 10 днів прослуховування аудіо настрій змінить твоє сприйняття матеріального світу, перестане ділити його на категорії доступного і недоступного. Грунтовно підточить (а може бути і знесе повністю) фундамент твоєї вже запиленої зони комфорту. Переконає твоя підсвідомість в тому, що ти гідний/гідна всього кращого в цьому світі. Адже він створений для того, щоб у тебе була можливість насолоджуватися ним!

https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/pozvolenie-non-stop/

Угорі