Що нового?

Набір учасників [[AstNova] Інтуїція 3.0

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
курс "інтуїція" – це не тільки відкриття шостого почуття. Це ще й одночасний запуск якісних поліпшень у Вашому житті. Відкрилися в вас проникливість і передбачення почнуть впливати на кожен ваш вибір.

Ви чітко відчуєте, що тепер ви немов у безпеці. І щось невидиме ніби прокладає вам гладку дорогу до будь-якої мети. Це відчувається так, ніби величезний вантаж спадає з ваших плечей, а ви раптом здіймаєтеся в повітря!

Більше не потрібно буде "битися об стіни", шукати вихід подібно безпорадному сліпому цуценяті і тримати"удари життя". Інтуїція направить вас вірним шляхом. А орієнтир у неї завжди один – щастя і любов.

У яких областях можна застосувати своє шосте почуття? Взагалі-то-скрізь! Ось лише кілька прикладів:

• Чи буде ця ідея бізнесу прибутковою для мене в майбутньому?
  • Чи варто приймати пропозицію руки і серця від цього чоловіка?
  • Чи буде мені ця дівчина хорошою супутницею життя?
  • У чому моє призначення?
  • Як мені заробити свій перший $ 1 000 000?
  • Як знайти свою кохану половинку?
  • визначення прибуткового бізнесу, який буде вам до душі
  • Як мені поправити своє здоров'я?
  • зчитування хвороб як в тілі, так і в енергетичній оболонці у себе і У інших людей
  • заробіток на фондовому ринку
  • зчитування акцій з майбутнім зростанням в плюс
  • Астрологія, ворожіння, діагностика і т. д.
пробуджене Шосте почуття активує і багато інших процесів в тілі і розумі. Якщо говорити про тіло, то в ньому накопичується більше енергії. Досить швидко і помітно зростає імунітет. Має місце омолодження фізичного організму і зовнішності людини. Все це докладно розповідається в курсі.

у розумі також відбуваються процеси трансформації. В основному вони носять "очисний" характер. Зараз вам непросто буде це усвідомити, але коли це почне відбуватися, ви побачите, скільки всього непотрібного і чужорідного було у вашій голові, в думках і неусвідомленому поведінці. Ви здивуєтеся тому, як взагалі можна було жити в такому важкому стані свідомості!

Ви зможете чітко чути не тільки свою інтуїцію, але і на свій подив зможете розпізнавати її в інших людях. І тим самим допомагати близьким при непростому виборі.

Що ви дізнаєтеся з курсу:

• Що таке інтуїція насправді?
  • детальний розбір двох основних видів передбачення
  • чому Шосте почуття не працює, коли ви цього хочете?
  • ваша головна помилка при спробі тренувати свою інтуїцію
  • Як уникнути відключення інтуїції, коли постав перед вами вибір пробуджує небажані емоції і внутрішні блоки (відносини, угоди на фондовому ринку і т. п.)
  • Які фактори і в якій мірі кожен з них впливає на пробудження шостого почуття
  • техніки запуску інтуїтивного чуття
  • входження в потрібний стан і застосування підказок інтуїції в реальному житті
  • розбір застосування інтуїції як в подіях реального часу, так і для отримання інформації про подію в майбутньому.
  • як наслідок активації навмисного передбачення-пробудження спонтанної інтуїції і подальше посилення цього почуття
https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/intuicziya-3-0/

Угорі