курс "інтуїція" – це не тільки відкриття шостого почуття. Це ще й одночасний запуск якісних поліпшень у Вашому житті. Відкрилися в вас проникливість і передбачення почнуть впливати на кожен ваш вибір.
Ви чітко відчуєте, що тепер ви немов у безпеці. І щось невидиме ніби прокладає вам гладку дорогу до будь-якої мети. Це відчувається так, ніби величезний вантаж спадає з ваших плечей, а ви раптом здіймаєтеся в повітря!
Більше не потрібно буде "битися об стіни", шукати вихід подібно безпорадному сліпому цуценяті і тримати"удари життя". Інтуїція направить вас вірним шляхом. А орієнтир у неї завжди один – щастя і любов.
У яких областях можна застосувати своє шосте почуття? Взагалі-то-скрізь! Ось лише кілька прикладів:
у розумі також відбуваються процеси трансформації. В основному вони носять "очисний" характер. Зараз вам непросто буде це усвідомити, але коли це почне відбуватися, ви побачите, скільки всього непотрібного і чужорідного було у вашій голові, в думках і неусвідомленому поведінці. Ви здивуєтеся тому, як взагалі можна було жити в такому важкому стані свідомості!
Ви зможете чітко чути не тільки свою інтуїцію, але і на свій подив зможете розпізнавати її в інших людях. І тим самим допомагати близьким при непростому виборі.
Що ви дізнаєтеся з курсу:
Ви чітко відчуєте, що тепер ви немов у безпеці. І щось невидиме ніби прокладає вам гладку дорогу до будь-якої мети. Це відчувається так, ніби величезний вантаж спадає з ваших плечей, а ви раптом здіймаєтеся в повітря!
Більше не потрібно буде "битися об стіни", шукати вихід подібно безпорадному сліпому цуценяті і тримати"удари життя". Інтуїція направить вас вірним шляхом. А орієнтир у неї завжди один – щастя і любов.
У яких областях можна застосувати своє шосте почуття? Взагалі-то-скрізь! Ось лише кілька прикладів:
- Чи буде ця ідея бізнесу прибутковою для мене в майбутньому?
- Чи варто приймати пропозицію руки і серця від цього чоловіка?
- Чи буде мені ця дівчина хорошою супутницею життя?
- У чому моє призначення?
- Як мені заробити свій перший $ 1 000 000?
- Як знайти свою кохану половинку?
- визначення прибуткового бізнесу, який буде вам до душі
- Як мені поправити своє здоров'я?
- зчитування хвороб як в тілі, так і в енергетичній оболонці у себе і У інших людей
- заробіток на фондовому ринку
- зчитування акцій з майбутнім зростанням в плюс
- Астрологія, ворожіння, діагностика і т. д.
у розумі також відбуваються процеси трансформації. В основному вони носять "очисний" характер. Зараз вам непросто буде це усвідомити, але коли це почне відбуватися, ви побачите, скільки всього непотрібного і чужорідного було у вашій голові, в думках і неусвідомленому поведінці. Ви здивуєтеся тому, як взагалі можна було жити в такому важкому стані свідомості!
Ви зможете чітко чути не тільки свою інтуїцію, але і на свій подив зможете розпізнавати її в інших людях. І тим самим допомагати близьким при непростому виборі.
Що ви дізнаєтеся з курсу:
- Що таке інтуїція насправді?
- детальний розбір двох основних видів передбачення
- чому Шосте почуття не працює, коли ви цього хочете?
- ваша головна помилка при спробі тренувати свою інтуїцію
- Як уникнути відключення інтуїції, коли постав перед вами вибір пробуджує небажані емоції і внутрішні блоки (відносини, угоди на фондовому ринку і т. п.)
- Які фактори і в якій мірі кожен з них впливає на пробудження шостого почуття
- техніки запуску інтуїтивного чуття
- входження в потрібний стан і застосування підказок інтуїції в реальному житті
- розбір застосування інтуїції як в подіях реального часу, так і для отримання інформації про подію в майбутньому.
- як наслідок активації навмисного передбачення-пробудження спонтанної інтуїції і подальше посилення цього почуття
https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/intuicziya-3-0/