Що нового?

Придбаний [[AstNova] тотемний захист і заступництво

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 773 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тотемна тварина-це ваш персональний егрегор, енергетична структура, що володіє характеристиками тієї чи іншої тварини, комахи, а іноді навіть рослини.
  • опис
ми живемо у світі енергій. Тотемна тварина-це ваш персональний егрегор, енергетична структура, що володіє характеристиками тієї чи іншої тварини, комахи, а іноді навіть рослини.

Хочете ви цього чи ні, але у вас вже з народження є ваше тотемна тварина. Можна дуже легко здогадатися, яке саме. Ви коли-небудь звертали увагу на те, яким чином віддаєте перевагу здобути перемогу над суперником або співрозмовником? Наприклад, я-Майстер шпильки, і можу однією лише фразою обрушити самооцінку людини нижче плінтуса або вивести його з себе. Мій тотем-Змія. Крута фішка тотема-змії в тому, що така людина може бути провідником у вищі рівні усвідомленості.

Тотем-Вовк" загризає " противника в суперечці. Людина з тотемом Вовка-хоробрий, витривалий, рішучий. При цьому він відрізняється любов'ю до нічного способу життя, і у нього відкритий канал підживлення від місяця. У такої людини легше розвиваються містичні здібності.

Тотем-Слон перемагає суперника своєю масивністю, уявної неповороткістю. При цьому тотем Слона обдаровує свою людину мудрістю, міццю і стабільністю. Але людині-Слону потрібно вміти контролювати свої емоції, інакше він почне трощити все навколо.

Людина з тотемом Орла "ширяє в небесах" і спостерігає за тим, що відбувається зверху. Він об'єктивний, розумово і емоційно знаходиться "вище" оточуючих. Орел любить незалежність, при цьому іноді відрізняється жорсткістю в справі, але зате це дозволяє йому направляти силу по найбільш вірному шляху.

Є й багато інших тотемів. У вас вже присутні характеристики вашого тотема, але вони слабо проявлені, а повинні були бути вашою сильною стороною по життю. Для цього потрібно підключитися, співналаштуватися зі своїм тотемом. Він не тільки посилить ваші здібності і особисті особливості, але і буде оберігати вас від будь-яких енергетичних атак як в реальному житті, так і в подорожах початківця мага.

сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/totemnaya-zashhita-i-pokrovitelstvo/

Угорі