Що нового?

Придбаний [[AstNova] відновлення контакту зі своєю душею

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 512 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Коли немає контакту з самим собою, немає і бажання займатися чим-небудь, нічого не приваблює і інтерес до життя згасає. При цьому хочеться знайти своє призначення, зайнятися улюбленою справою, бути корисним цьому світу, але нічого не приваблює.

Відсутність контакту зі своєю душею – досить поширений синдром в наш час. Цей контакт з самим собою нам розривають ще в дитинстві. Тому, дорослішаючи, ми пробуємо різні напрямки розвитку, але все здається не тим, що нам хотілося б.

Згадайте, напевно у вас в дитинстві були такі випадки: ви висловлювали своє бажання, а батьки у відповідь говорили

"тобі цього не треба"

" навіщо тобі ця річ?"

" краще займися чимось корисним. Уроки вивчив?"

"навіщо тобі це піаніно?"

" обійдешся!"

Таким чином ви поступово привчилися до того, що вам нічого не потрібно. І тепер, коли ви вже дорослий, ви не тільки не знаєте, чого хочете, але навіть не знаєте, який ви насправді.

Хтось може сказати, що у нього завжди є бажання. Але всі ці бажання – не його, а найчастіше реакція на негативні зовнішні обставини (хочу жити в тропіках, тому що там, де живу, холодний клімат і холодні люди) або наслідування, тобто нав'язані цілі (хочу останній айфон, Гелентваген, красиву фігуру, щоб не зганьбитися перед подружками). У цих бажаннях немає душі і самореалізації, немає шляху, який привів би вас до Вашого Щастя.

Дана програма відновлює зв'язок з пригніченою дитячої частиною вашої підсвідомості. Почніть дружити з ним: спочатку воно обережно почне проявляти себе у вигляді дрібних хотілок – хочу морозива, хочу ось цю брязкальце (не відмовляйте самому собі в цьому навіть якщо ви Серйозний на вигляд дорослий чоловік). Поступово ваш центр бажань зміцніє і почне наганяти згаяне. І тут ви несподівано пізнаєте всю його міць, яка раніше була заблокована в вас, але тепер підсвідомість зможе поділитися цією силою з вами!

P. S. Ваше " я " з дитинства поверне вам ще дещо, дійсно цінне. Нехай це буде приємним сюрпризом для вас

https://privatelink.de/?https://ast-nova.tech/product/vosstanovlenie-kontakta-so-svoej-dushoj/

Угорі