Що нового?

Набір учасників Астрологічна мозаїка. Тариф Слухач (Наталія Кобенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8236 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 142.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Секрети джйотиш/навчання ведичної астрології | відкрий в собі астролога | опрацюй кармічні завдання | покращи якість свого життя | розкрий свій потенціал/налагодь взаємини.

астрологічна мозаїка

перший модуль.Лагни, Сонце і Місяць
Тривалість курсу 7 місяців, доступ до лекцій від 10 місяців і вище в залежності від обраного тарифу.
Лагни від Овна до риб розібрані по всіх будинках детально. Кожна лекція від 1,5 до 2,5 годин.
Сонце в 12 будинках і в 12 знаках Зодіаку, поєднання будинку і знака. Разом Сонце для кожної лагни прописано в кожному будинку-144 авторських докладних інтерпретації з рекомендаціями і упайямі.
Місяць в 12 будинках і в 12 знаках Зодіаку, поєднання будинку і знака. Разом місяць для кожної лагни прописано в кожному будинку-144 авторських докладних інтерпретації з рекомендаціями і упайямі.
Блок занять з психології та духовного розвитку.

другий модуль. Марс і Венера-гармонія в діях
Тривалість курсу 6 місяців, доступ до лекцій від 1 року і вище в залежності від обраного тарифу.

третій модуль. Юпітер і Меркурій. Я йду, я існую, я творю.
Юпітер в 12 будинках і в 12 знаках Зодіаку, поєднання будинку і знака. Разом Юпітер для кожної лагни прописано в кожному будинку-144 авторських докладних інтерпретації з рекомендаціями і упайямі.
Меркурій в 12 будинках і в 12 знаках Зодіаку, поєднання будинку і знака.

четвертий модуль. Раху і Кету-крізь ілюзію часу
Детальний розбір кармічних осей, родові сценарії, упайі і прості методи корекції, глибоке розуміння, науковий підхід, з'єднання з психологією і духовними науками.
Раху і Кету в 12 знаках Зодіаку
Раху і Кету в 12 будинках гороскопу
Раху і Кету в гендерних відносини
Раху і Кету в родових сценаріях
Раху і Кету в дитячих картах
Раху і Кету в дробових картах

П'ятий модуль. Сатурн куратор карми.
Сатурн в 12 будинках і в 12 знаках Зодіаку, поєднання будинку і знака. Сатурн для кожної лагни прописаний в кожному будинку-144 авторських докладних інтерпретації з рекомендаціями і упайямі.

https://privatelink.de/?http://natalyakobenko.tilda.ws/spec

Угорі