Що нового?

Придбаний Астрологічне прогнозування для всіх. 55 уроків (Олександр Колесніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 557 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Олександр Колесніков - астролог з більш ніж 35-річним досвідом роботи, автор бестселерів з астрології та нумерології. У своїй новій книзі він представляє курс з 55 уроків, завдяки якому ви навчитеся писати астрологічні прогнози для представників всіх знаків Зодіаку. Вивірена логіка подачі матеріалу, докладні і дохідливі пояснення, домашні завдання і приклади їх виконання студентами курсу - все це допоможе вам оволодіти мистецтвом складання індивідуальних прогнозів для себе, своїх друзів і, в перспективі, для клієнтів.

"Ця книга-результат десятиліть досвіду навчання астрології в самих різних аудиторіях. Я завжди шукаю способи зробити складні ідеї простими та зрозумілими, і в цій книзі я звертаюся до людей, які мають мінімальні знання про астрологію або навіть взагалі не були знайомі з цією наукою. Незалежно від того, який ваш нинішній рівень астрологічних знань, я впевнений, що ви відкриєте для себе якийсь новий вимір, побачите астрологію в новому ракурсі і зрозумієте її на набагато глибшому рівні. Всього за кілька десятків коротких уроків ви навчитеся писати популярні астрологічні прогнози впевнено і компетентно".Олександр Колесніков

"інформація"
Відтепер ви можете сміливо перегортати рубрику з гороскопами в журналах і не боятися пропустити по радіо передбачення для свого знака зодіаку! Завдяки курсу від досвідченого астролога Олександра Колесникова" астрологічне прогнозування для всіх " ви навчитеся самі писати прогнози - для себе і взагалі для всіх, кого побажаєте.
Протягом багатьох років автор задавався питаннями: як найбільш ефективно підійти до навчання астрології, як зробити так, щоб засвоєння матеріалу вимагало мінімальних зусиль і в той же час давало найбільший можливий результат? Цей курс-результат його багаторічних пошуків.

https://www.chitai-gorod.ru/catalog/book/2836583/

Угорі