Що нового?

Придбаний Астрологічне Таро-таємниця молодших і старших арканов (Інеса Крижановська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10846 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 188 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
" Астрологія є унікальним універсальним інструментом, за допомогою якого я можу повністю описати колоду Таро! Це просто назва-астрологічне Таро! Насправді-це система чіткого прогнозування за допомогою карт Таро, аналогів якої в світі немає.
Дана система унікальна і неповторна, оскільки тільки взаємозв'язок Таро і астрології дозволяє нам інтерпретувати, прогнозувати і давати відповіді практично на будь-які питання. За допомогою даної системи ми інтерпретуємо карти Таро і пояснюємо, що саме вони хочуть нам сказати."
Програма курсу:
Старші аркани Таро - 9 занять по 3 години.
1 Заняття: Старші Аркани – Блазень, Сила, Біла Карта. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
2 Заняття: Старші Аркани-Імператриця, Жриця. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
3 Заняття: Старші Аркани –Колісниця, Місяць, Підвішений. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
4 Заняття: Старші Аркани-Сонце, Колесо Фортуни. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
5 Заняття: Старші Аркани-Маг, Помірність. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
6 Заняття: Старші Аркани-Закохані, Справедливість. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
7 Заняття: Старші Аркани-Диявол, Смерть, Вежа. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
8 Заняття: Старший Аркан-Мир, Ієрофант, Імператор. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
9 заняття: Старший Аркан-зірка, відлюдник, Відродження. Пряме і перевернуте опис карт за темами: загальне значення; РОБОТА, БІЗНЕС, гроші; любов, відносини; здоров'я; карта Ради; підсумок. + 1 розклад
Результат: вивчені старші аркани Таро для прогнозування життєвих ситуацій + 8 розкладів.
Молодші аркани Таро - 8 занять по 3 години.
1 Заняття: Молодші Аркани-4 Туза. Туз Жезлів, Туз Мечів, Туз Кубків, Туз Пентаклей. 4 Стихії: Вогонь, Повітря, Вода, Земля. Пряме і перевернуте значення карт.
Молодші Аркани 4 Лицаря. Лицар Жезлів. Лицар Кубків. Лицар Мечів. Лицар Пентаклів. Пряме і перевернуте значення карт.
2 заняття: персони палацового ряду. Молодші Аркани-Паж Жезлів, Паж Мечів, Паж Кубків, Паж Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
Дама Жезлів, Дама Мечів, Дама Кубків, Дама Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
Король Паличок, Король Мечів, Король Кубків, Король Пентаклів. Пряме і перевернуте значення карт.
3 Заняття: Молодші Аркани-2. Двійка Жезлів, Двійка Мечів, Двійка Кубків, Двійка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
Молодші Аркани-3. Трійка Жезлів, Трійка Мечів, Трійка Кубків, Трійка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
4 Заняття: Молодші Аркани-5. П'ятірка Жезлів, П'ятірка Мечів, П'ятірка Кубків, П'ятірка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
Молодші Аркани-6. Шістка Жезлів, Шістка Мечів, Шістка Кубків, Шістка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
5 заняття: молодші аркани кармічного ряду: 4 і 7 чотирьох мастей: пряме і перевернуте значення карт.
6 Заняття: Молодші Аркани-8. Вісімка Жезлів, Вісімка Мечів, Вісімка Кубків, Вісімка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
Молодші Аркани-9. Дев'ятка Жезлів, Дев'ятка Мечів, Дев'ятка Кубків, Дев'ятка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
7 заняття: молодші аркани-10. Десятка Жезлів, Десятка Мечів, Десятка Кубків, Десятка Пентаклей. Пряме і перевернуте значення карт.
8 заняття: Посвята і іспит.
Для кого цей курс?
Даний курс підійде і для професійних астрологів, і для астрологів любителів, і для професійних Тарологів, і для тарологів любителів, і для будь-якої людини, яка бажає пізнати суть карт Таро і навчиться прогнозувати події і діагностувати людей і ситуації.
Що ви плучите?
17 занять:
  • 9 занять по Старшим Аркана,
  • 7 занять по молодшим Арканам,
  • 1 заняття – посвята і іспит.
  • визначення дати і часу події за допомогою карт ТАРО.
  • Зв'язок арканов Таро з будинками гороскопу
сайт продажу:
http://astrosotis.ru/blog/chto-takoe-astrologicheskoe-taro

Угорі