Що нового?

Придбаний Астрологія. Портрет професійної діяльності в гороскопі і зміна професії (Ірина Тимошенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3758 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 169.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Старт Нового курсу!
"Портрет професійної діяльності в гороскопі і зміна професії" - це нове прочитання гороскопу, що впливає на вибір професії.
"Портрет" - це образ ідеальної роботи і спеціальності, до якої вільна людина у вільному суспільстві буде прагнути, виходячи, перш за все, з внутрішніх спонукань.
Курс жодною мірою не перетинається з раніше написаною книгою і.Тимошенко на тему профорієнтації "Астрологія. Професія. Призначення".
Це розвиток тематики, що пропонує астрологу при інтерпретації гороскопу вийти за рамки його елементів, яким традиційно приписується провідна роль у формуванні вибору сфери діяльності.
Це спроба буквально в кожній планеті гороскопу побачити мотив, спонукання, що змушує піти саме по такій професійній дорозі.
Пропонується поглянути на світ професій очима самої людини, а не неминучих впливів його гороскопу.
Загальний малюнок гороскопу. Прикмети творчої особистості або виконавця.
Найважливіші конфігурації гороскопу як дзеркало пошуку можливості залишити свій слід на землі. Принцип формування портрета професійних занять.
Канони Меркурія, Венери, Марса: я думаю, я хочу, я роблю.
Канон Сонця: Дивіться, Я є!
Фаза місяця і аспекти Місяця – емоційні потреби, які повинні бути реалізовані.
Акцентні модулі космограми: з'єднання і стелліуми, місячні вузли і Ліліт, рецепції, ретроградність.
Реперні точки гороскопу: Десцендент, планети поблизу куспідов, Арабські точки.
Проблеми соціальних планет-розрив шаблону.
Вказівки на зміну професії в гороскопі РАДІКС і локала.
Точки "стимулу посидіти"і" стимулу побігти".
Варіанти перетворення професії в бізнес. Інтерес і здібності натіва до самозайнятості.
Специфіка динаміки гороскопу в періоди початку і зміни професійної діяльності. Вплив динамічних факторів (дирекційні з'єднання, транзити) на вибір професії.
Дата початку: 7 травня в 19 мск (8 занять)
https://privatelink.de/?https://vk.com/club143049739?w=wall-143049739_212

Угорі