Використання астрологічних відповідностей в роботі з Таро дозволяє:
Вести цей курс буде Олена Дубровська-Таролог, астролог і моя помічниця на базовому курсі "сучасна практика Таро". Хто вчився на останніх двох потоках-вже добре її знають
Цей курс для тих, хто хоче:
Ваші знання та вміння після проходження курсу:
Розклади і консультації з профорієнтації для підлітків і дорослих, що змінюють сферу роботи (спільний урок від мене і Олени)
- побачити знайому ситуацію з нового ракурсу
- розширити свої звичні трактування
- отримати підказки відразу і від карт, і від зірок
Вести цей курс буде Олена Дубровська-Таролог, астролог і моя помічниця на базовому курсі "сучасна практика Таро". Хто вчився на останніх двох потоках-вже добре її знають
Цей курс для тих, хто хоче:
- бачити ситуацію на картах Таро глибше зазвичай – не тільки по арканах, але і по астрологічним відповідностей карт
- визначати терміни Майбутніх подій по картах Таро
- проводити консультації з профорієнтації та пошуку свого професійного покликання
- познайомитися з основами астрології через карти Таро і вирішити, чи потрібно йти далі в цю тему
- розширити свої знання, отримані на базовому курсі (для випускників базового курсу – спеціальна ціна!)
Ваші знання та вміння після проходження курсу:
- ви використовуєте в трактуванні розкладів не тільки базові значення арканов Таро, але і їх додаткові значення з астрології. Завдяки цьому Ваші трактування стають глибше і точніше.
- використовуючи астрологічні відповідності в трактуваннях розкладів, ви бачите ситуацію відразу з декількох сторін і помічаєте в ній більше важливих нюансів
- Ви визначаєте терміни Майбутніх подій по картах Таро, використовуючи відповідності між арканами Таро і знаками Зодіаку
- ви проводите розгорнуті консультації з профорієнтації для підлітків і дорослих, які вирішили змінити професію
- ви познайомитеся з основами астрології і зрозумієте, чи варто вам продовжувати навчання в цій сфері
- ви заглянете в свої натальні карти і визначте своє власне ядро особистості, що дозволить вам глибше зрозуміти себе і свій внутрішній світ
- Зв'язок Таро і астрології
- підходи до відповідності Таро і астрології
- основи астрології:
- стихії
- хрести
- знаки зодіаку
- планети
- будинки
- ядро особистості
- астрологічні відповідності Старших арканов Таро: основні значення і тіньові сторони
- Профорієнтація та визначення професій за старшими арканами Таро
- астрологічні відповідності придворних карт: сильні і слабкі сторони фігур двору
- астрологічні відповідності молодших арканов (основні відповідності, без докладних значень карт)
- визначення часових проміжків на картах Таро: прогнози на терміни Майбутніх подій з обліків астрологічних відповідностей
- астрологічний розклад 12 будинків і нюанси його трактування
Розклади і консультації з профорієнтації для підлітків і дорослих, що змінюють сферу роботи (спільний урок від мене і Олени)
https://privatelink.de/?https://m.vk.com/analiz_taro?from=post