програма курсу
"Астрологія відносин і способи їх гармонізації"
1.Загальна частина.
Термінологія, яка використовується при аналізі карт в астрології відносин. Натал. Синастрія. Композит. Середня карта. Гендер. Малефакторы. Бенефакторы.
2. Аналіз натальной карти в оцінці ставлення до Партнерів.
Стихія. Роль будинків. Роль управителів будинків. Роль планет в будинках. Роль аспектів. Фігури Джонса. Конфліктність в гороскопі.
3. Образ партнера.
Десцендент в знаках Зодіаку. Управитель Десцендента в будинках. Партнерські очікування. Можливе місце знайомства з партнером.
4. Суміщення карт партнерів (особисті та ділові партнерства).
Синастричні планети в будинках. Синастрические аспекти. Щасливий шлюб. Сексуальна сумісність. Ділове співробітництво.
5. Кармічні зв'язку в синастрії.
Вказівки на кармічні взаємини.
6. Проблемні констеляції в гороскопі і способи їх гармонізації.
Безшлюбність. Вдівство. Нещасливий шлюб. Векторний союз.
7. Прогнозування розвитку відносин.
Вплив критичних періодів на партнерські відносини.
10. Рішення партнерських питань за допомогою хорарної астрології.
Чи любить? Чи буде у нас зустріч (і коли)? Повернеться? Як він до мене ставиться? Чи будемо ми разом? Він мені зраджує? Розлучимося? І т. д.
11. Рішення партнерських питань за допомогою елективної астрології.
Елекціі зустрічі (знайомства), шлюбу, розлучення. Елекції створення ділових партнерств, укладання угод, підписання договорів, судових процесів.
"Астрологія відносин і способи їх гармонізації"
1.Загальна частина.
Термінологія, яка використовується при аналізі карт в астрології відносин. Натал. Синастрія. Композит. Середня карта. Гендер. Малефакторы. Бенефакторы.
2. Аналіз натальной карти в оцінці ставлення до Партнерів.
Стихія. Роль будинків. Роль управителів будинків. Роль планет в будинках. Роль аспектів. Фігури Джонса. Конфліктність в гороскопі.
3. Образ партнера.
Десцендент в знаках Зодіаку. Управитель Десцендента в будинках. Партнерські очікування. Можливе місце знайомства з партнером.
4. Суміщення карт партнерів (особисті та ділові партнерства).
Синастричні планети в будинках. Синастрические аспекти. Щасливий шлюб. Сексуальна сумісність. Ділове співробітництво.
5. Кармічні зв'язку в синастрії.
Вказівки на кармічні взаємини.
6. Проблемні констеляції в гороскопі і способи їх гармонізації.
Безшлюбність. Вдівство. Нещасливий шлюб. Векторний союз.
7. Прогнозування розвитку відносин.
Вплив критичних періодів на партнерські відносини.
- Алгоритм аналізу сумісності карт партнерів.
- Додаткові техніки в синастрії.
10. Рішення партнерських питань за допомогою хорарної астрології.
Чи любить? Чи буде у нас зустріч (і коли)? Повернеться? Як він до мене ставиться? Чи будемо ми разом? Він мені зраджує? Розлучимося? І т. д.
11. Рішення партнерських питань за допомогою елективної астрології.
Елекціі зустрічі (знайомства), шлюбу, розлучення. Елекції створення ділових партнерств, укладання угод, підписання договорів, судових процесів.
https://privatelink.de/?http://all-astrology.ru/articles/astrologiya-otnosheniy-i-ih-garmonizatsii/