Що нового?

Придбаний Астрологія здоров'я. Глибокий аналіз Ба Цзи (Ольга Ніколаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Немає здоров'я - немає удачі і щастя!"- кажуть на Сході. Отримайте найповніші та найглибші знання Ба цзи про своє здоров'я, проаналізуйте себе та визначте проблемні місця! За допомогою Ба Цзи ви навчитеся керувати своїм тілом і органами, візьмете під контроль хвороби і емоційний стан, вбережетеся від серйозних напастей, залежностей, травм і проблем.

ВСІ ПОДРОБИЦІ ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я - В КАРТІ БА ЦЗИ!

По карті Ба Цзи визначаються найбільш вразливі органи і системи, "проблемні місця", щоб протягом життя людина уважно контролював їх роботу. Знаючи про них заздалегідь, можна вчасно провести профілактику і "згладити" прояви хвороби.

У програмі:
  1. першоелементи і органи, частини тіла в карті Ба Цзи.
  2. порушення перебігу першоелементів-до чого це призводить?
  3. Відсутність елементів і хвороби, як вони пов'язані.
  4. порушення балансу інь і ян-що обіцяє в житті.
  5. місця хвороби в карті Ба цзи - як визначати.
  6. покарання і зіткнення - методи їх корекції на прикладах.
  7. температурний баланс в карті, імунітет
  8. Палац здоров'я в Ба цзи-як проаналізувати і скорегувати.
  9. здоровий спосіб життя-що це і як спланувати по Ба Цзи.
  10. зірки, що впливають на здоров'я і як їх гармонізувати
  11. дати для медичних процедур-підбираємо правильно.
  12. схильність до залежностей в карті ба цзи (алкоголізм, наркоманія і тд) - чим захиститися і як попередити.
  13. меридіани в карті Ба Цзи. Як енергетично збалансувати карту?
  14. як підрахувати бали здоров'я по вашій карті.
  15. поглиблений аналіз по знакам і палацам.
  16. розбір численних прикладів.
глибокий аналіз карти виявляє проблеми з дітонародженням, небезпека цукрового діабету, інсульту, інфаркту, онкології, згубних залежностей і багато іншого. Важливо розуміти, що будь-яка хвороба не виникає нізвідки. В основі проблем зі здоров'ям лежить дисбаланс енергій, переважання однієї над іншими, негармонійні їх комбінації і зіткнення в карті. Крім того, вплив і конфігурація енергій в карті змінюються щороку, місяць, що теж ставить якийсь "відбиток" на здоров'я людини.

На цьому поглибленому семінарі ми розглянемо все, що впливає і визначає наше здорове життя до глибокої старості!

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?http://schedule.onikolaeva.com/events/seminar-zdorov-e-v-ba-tczy/

Угорі