Що нового?

Придбаний [Атлантида] Біоскафандр 2-Смерть-арахнід-Бог-флешка-артефакт

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85003

[Атлантида] Біоскафандр 2-Смерть-арахнід — Бог-флешка-артефакт
розпад, паралельні потоки свідомості, магічні здібності. 3.83 GB.
Платформа призначена для бойових магів, що працюють в області практичної некромантії.
Рівень 4.1.3-4.2.5.

тестування. Звіт. Біоскафандр. Смерть-Арахнід-Бог.

1 оболонка виглядає у формі людино-павука, що живе в просторі лімба і має потужний захист від зовнішніх енергій смерті.
2 саме включення в Смерть, в сприйняття світу з точки зору смерті, відчуття себе як істоти за межами законів життя і смерті – дуже сильне. Занурення в Смерть йде практично відразу ж і глибоко. Але оболонка, сама по собі складається з енергій лімба, в той же час дає і сильний захист. Присутнє постійне відчуття занурення в Смерть, але в захисному скафандрі – самі рухи, мислення і т.д. злегка загальмовані – як ніби занурився в скафандрі на морське дно.
3 знаходження в енергіях смерті накладає свою поправку на все сприйняття навколишньої реальності. З одного боку, я бачу місця присутності некробіотичної енергії в навколишньому світі і людині і можу з ними безболісно працювати. Принаймні всередині є чітке розуміння що і як потрібно робити. Характер і система мислення стають жорсткими і якимись нещадними. Так що є дві позиції роботи – цілителя і бойового мага, але бойовий аспект особисто для мене проявляється найбільш сильно.
4 оболонка, що складається з енергією смерті, при налаштуванні на неї візуалізується як межа зі світом мертвих. Тобто, для спілкування з Елементерами не потрібно спеціально налаштовуватися – в навколишньому мене поле формується Зона смерті і вони в ній можуть проявлятися як на об'ємному екрані.
5 але Скафандр дає і сили, і можливість управління як самими енергіями смерті, так і Елементарами. Достатньо наміру, щоб вони пішли – при цьому вони як би дематеріалізуються, підкоряючись наказу.
6 Робота в цьому скафандрі мене вразила тим, наскільки комфортно і легко працювати в позиції Некроманта. Але, звичайно, накладаються обмеження наявності поруч людей з близького оточення – тому повноцінно розвернутися я просто побоювався. Хоч на саме моє тіло вплив енергій смерті не дуже велике – сильного дискомфорту я не відчував, але поширення її навколо потрібно контролювати і це доводиться враховувати.
https://privatelink.de/?http://www.artefactsra.org/product.php?id_product=6468

Угорі