Що нового?

Придбаний [Атлантида] Біоскафандр 2-Земля-арахнід-Бог-флешка-артефакт

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85005

[Атлантида] Біоскафандр 2-Земля-арахнід-Бог-флешка-артефакт
інформація, паралельні інформаційні потоки, магічне свідомість. 3.78 GB.
Платформа хороша для магів чарівників, що займаються створенням артефактів.
Рівень 4.1-4.2.

тестування. Звіт. Біоскафандр. Земля-Аранхід-Бог.

1 почав з тестування на флешці-кулоні. Відразу пішло ущільнення ментальних тіл, відчуття землі і високочастотних структур свідомості. За низькочастотним тілам земляний зсув теж відчувається, але не так жорстко і критично, як зазвичай в землі. Більше відчувається Земля як структура самого Біоскафандра-його виникла оболонка, яка оточує тіло і сприймається як одягнений на тіло скафандр або обладунок. І ось цей "обладунок" відчуття землі і щільності від себе накладає всередину – на мої тіла і мою свідомість. При всьому при тому повторюся, що земляний стан не викликає ніякого дискомфорту (зазвичай же я живу в повітрі, тому Земля не завжди для мене комфортна).

2 відчуття додаткових пар рук у цій формі Біоскафандра дійсно цікаве. При тому, що воно саме по собі дивне, але сприймається зсередини цілком природно. Я відчув дві пари додаткових рук нижче своїх і одну пару вище своїх. В цілому сприймаю в скафандрі 4 пари рук. Вони в принципі підкоряються свідомості і працюють як маніпулятори на тонкому плані. Сприйняття їх руху досить щільні. Все разом це вже саме по собі видаєте достатню дивина.

3 хоча форма Скафандра і павукоподібна, але свідомість залишається людським – звичним. Просто з'являються Додаткові"навішування".

4 за той час поки я відстежував і вивчав прояви оболонки на тлі ущільнення ментального тіла стало явно відчуватися ущільнення і посилення правої півкулі. На тлі цього ущільнення явно проявився один мій сильний Союзник і два слабших. При цьому спеціально я їх не активізував – просто в якийсь момент відстежив що вони вже проявилися самі-легко тримати з ними контакт на рівні візуалізації і якогось діалогу.

5 Робота високочастотної частини правої півкулі (те, що називається тут словом "Бог") найбільше схожа на активізацію Патрона. При фіксації свідомості на цьому рівні виникає складне "багатосмугове" багатовимірне мислення. Але не як в повітрі – паралельні світи – а як спостереження за процесами відразу за багатьма параметрами, але в рамках Земляного сприйняття. Тобто залишається чітка фіксація в теперішньому часі на інформації світу. Свідомість дуже чітке і магічне – в сенсі відчувається сила і щільність свідомості як активного інструменту.

6 Потім я зробив артефакт у вигляді браслета на праву руку. Від браслета все відчуття стали ще більш щільними і контрастними. Причому, якщо при роботі з кулоном сильніше відчувалася сама оболонка – а потім вже ВЧ ментал, то при роботі з браслетом якраз навпаки – в першу чергу відчувається сильний і щільний ментал, який спирається на оболонку Біоскафандра. І в міру носіння браслета поступово все сильніше і сильніше стала проявлятися Аджна, синє ментальне тіло і саме по собі свідомість, дійсно подібне свідомості багатовимірного Мага. Хвилин через 15-20 носіння браслета також посилилося і ліва півкуля. В цілому стан став магічним і стійким – чітке мислення, щільний високочастотний ментал, опора на міцну складну оболонку.
https://privatelink.de/?http://www.artefactsra.org/product.php?id_product=6466

Угорі