Що нового?

Придбаний [Атлантида] флеш-артефакт Шалений Арей

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85317

[Атлантида] флеш-артефакт Шалений Арей
11 флеш-артефакт Шалений Арей

Егрегор бога війни. Перемога над конкурентами. Створення тиску на супротивників. Перемога в зіткненні.
Для використання запишіть архів на флешку і носите як талісман.
Архів не розпаковувати!

Артикул: ВА1. 1070.М
Категорії: завантажувані, Флешки-артефакти

звіт № 1 по артефакту Шалений Арей-Романюта

1 поступово пішло нарощування активності і динамічного потенціалу свідомості, яке почало активно проектуватися в зовнішній світ і з ним взаємодіяти.
2 виникла підвищена впевненість в собі, своїх силах, своїй правоті і своєї непогрішності.
3 З'явилася внутрішня потреба в соціальній активності і наполегливість в реалізації намічених цілей. З режиму пасивного очікування появи в світі сприятливих для реалізації цілей обставин, свідомість перейшло в режим активного впливу на світ і наполегливості в реалізації задуманого.
4 Після входу в цей стан я почав відчувати появу якоїсь вищої підтримки такого мого способу мислення і прагнення до негайного активної дії. Налаштувавшись на канал, що веде до цієї вищої сили, я відчув свідомість Ареса, яке в своїй активності нагадувало моє нинішнє, але було багаторазово більш потужним, значно більш абстрактним і несло в собі не потребу в реалізації чогось конкретного, а містило досить абстрактний Принцип активної реалізації-як би якийсь божественний абстрактний ідеал такого стану.
5 Співналаштувавшись з цим Принципом я відчув Божественну підтримку Ареса в активній реалізації моїх цілей. За цим стояла тверда впевненість в тому, що домогтися бажаного можна тільки безперервним активною дією, яке не повинно перериватися ніякими зайвими міркуваннями і аналізом, а вимагало безперервних перемог над можливими противниками, давало тверду впевненість в тому, що такі перемоги будуть безумовно за мною і давало рідкісне для мене задоволення від самого передчуття і самого процесу таких битв.
6 Контакт мого свідомість з егрегором Ареса гарячкував кров і п'янив свідомість, не давав можливості передумати і створював тверде внутрішнє спонукання домагатися своїх цілей у що б то не стало, не пасуя і не зупиняючись перед перешкодами і отримуючи солодке задоволення від самого процесу супутніх битв.

В результаті артефакт дав мені настільки сильну впевненість і наповнив мене таким бойовим духом для досягнення життєвих цілей, якого зазвичай по життю у мене раніше не бувало.
https://privatelink.de/?https://shop-atlantis.org/product/11-flesh-artefakt-neistovyj-arej

Угорі