Що нового?

Придбаний [Атлантида] флеш-артефакт Великий Гермій

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85319

[Атлантида] флеш-артефакт Великий Гермій
10 флеш-артефакт Великий Гермій

Егрегор бога Гермеса покровителя торгівлі. Посилення здатності до заняття бізнесом. Непередбачувані дії. Посилення правої півкулі.
Артикул: ВА1. 1069.М
Категорії: завантажувані, Флешки-артефакти
Для використання запишіть архів на флешку і носите як талісман.
Архів не розпаковувати!

Звіт №1 Про артефакт Великий Гермій – Романюта

1 відразу ж пішла Візуалізація і відчуття дуже комфортного і гармонійного контакту зі свідомістю Бога Гермеса. Виглядало це як виникнення в моєму полі вищої сили, що несе в собі якийсь ідеал ефективної взаємодії зі світом — як допомога і заступництво в моїй соціальній діяльності.
2 це проявилося настільки яскраво і несподівано, сам стан такого контакту і заступництва було настільки комфортним, що було шкода цей контакт втратити. Попереднє йому звичайне мій стан свідомості на тлі цього нового стану стало сприйматися як кілька неповноцінне.
Я себе повністю відпустив, дозволяючи собі максимально повно перейнятися цієї нахлинула на мене гармонією з Покровителем.
3 у міру знаходження в цьому стані поступово стало наростати відчуття правої півкулі мозку, так як сам контакт з егрегор Гермеса йшов через нього – він його посилював, вливав в нього енергію, відтискував в ньому якусь інформацію і навички якоїсь лінії соціальної поведінки, яка відповідала тому стану ефективної соціальної гармонії, яка закладена в самому егрегор.
4 зосередившись на з'являються нових алгоритмах поведінки я виявив в них дуже м'яку рухливість, відсутність якихось жорстких правил і можливість швидко і адаптивно перебудовувати свою поведінку під мінливі обставини.
5 і ось цей відсутність жорсткості в побудові своєї поведінки несло в собі повну впевненість в тому, що мої вчинки, вчинені з такого стані свідомості, будуть правильними і ефективними.
Виникло відчуття соціуму як рухомий, мінливої і не володіє жорсткими параметрами системи. І усвідомлення того, що для того, щоб всередині цієї системи вибудовувати ефективну поведінку, потрібно відмовитися від чітких запропонованих правил і орієнтуватися на відчуття цих мінливих правил. І тоді виникне гармонія між моєю поведінкою і навколишнім змінним світом – що видасть максимальну ефективність на рівні моєї соціальної поведінки.
6 наслідком цього стало розуміння того, що поради лівої півкулі, засновані на раніше напрацьованих соціальних поведінкових алгоритмах, в цьому новому стані гармонійної взаємодії з мінливою системою соціуму виявляються далеко не завжди корисними, а іноді навіть шкідливими. Тобто, колишні правила можуть виявитися недостатньо гнучкими і заважати вписатися в гнучкі повороти поведінки системи зараз.
7 але зате, в якості підказувача (вірніше, рульової і направляючої сили) тут почав виступати сам Гермес. У відсутності перешкод лівої півкулі, яке заважає постійним аналізом і порівнянням того що було раніше з тим що є зараз і має бути в майбутньому, свідомість Гермеса на інтуїтивному рівні передавало м'які і зрозумілі сигнали як себе слід повести в тій чи іншій ситуації для того, щоб моя поведінка була гармонійним по відношенню до поточного стану світу (а якщо брати бізнес як частина прояву цього світу, то до поточних обставин в бізнесі).

У підсумку, що виникло стан дало, крім відчуття гармонії з мінливим світом, ще й можливість вести себе відповідно до мінливої реальністю – тобто здійснювати зовні не обумовлені непередбачувані дії, які будуть при цьому максимально ефективними в реальній ситуації.

А постійний контакт з егрегором Гермеса, давав стійку впевненість в тому, що слідуючи за цим станом, ми завжди будемо "у виграші" – але не тому, що ми "зігнемо під себе" ситуацію, а тому що відчуємо як в неї гармонійно вписатися. І тоді, на тлі інших людей, які слідують колишнім негнучким раніше напрацьованим алгоритмам поведінки в соціумі і в бізнесі, ми опинимося в більш вигідному становищі і більш успішними в бізнесі, так як в кожній конкретній ситуації, що виникає ми керуємося "підказками Гермеса" і просто відпрацьовуємо ту гнучку лінію поведінки, яка нам зараз здається інтуїтивно вірною (маючи при цьому внутрішній компас, що дозволяє нам не втратити цю настройку).

Для мене" Великий Гермій " виявився одним з найбільш комфортних і ефективних артефактів, пов'язаних з бізнесом.
https://privatelink.de/?https://shop-atlantis.org/product/10-flesh-artefakt-velikij-germij

Угорі