Що нового?

Придбаний [Атлантида] флеш-артефакт Жезл Асклепія

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 85335

[Атлантида] Флеш-артефакт Жезл Асклепія (Лавка товари в дорогу)
03 флеш-артефакт жезл Асклепія

Магія Життя. Егрегор бога цілительства. Загальне лікування.
Флеш-артефакт поєднується з Біоскафандром.
Для використання запишіть архів на флешку і носите як талісман.
Архів не розпаковувати!

Магія Життя. Егрегор бога цілительства. Загальне лікування.
Артикул: ВА1. 1065.М
Категорії: завантажувані, Флешки-артефакти

звіти Жезл Асклепія
31.08.2021 анонси товарів
Жезл Асклепія-флеш-звіт Романюта

1 відразу включилася Анахата-чакра і через неї пішло м'яке і щільне наповнення тіла енергією життя.

2 у міру ущільнення навколишнього мене простору хмарою життєвої сили, це хмара почало поступово формалізовуватися і в ньому стало проявлятися якесь свідомість – по відчуттях дуже високочастотне і доброзичливе по відношенню до мене.

3 зіткнення його свідомості з моїм видало дуже м'яку приємну гармонійну хвилю уваги, яка почала поширюватися по частотах чакр зверху вниз, приводячи на кожному рівні всі енергетичні параметри до такого Рівного, гармонійного і дуже приємного стану, якого я у себе давно не спостерігав.

4 поступово ці хвилі м'якої енергії почали від чакр також розходитися по органам тіла, які їм відповідають. І тіло поступово стало входити в рівний спокійний режим роботи, що супроводжується глибокою релаксацією.

5 у міру спостереження всіх цих відбуваються зі мною перетворень зовнішня свідомість, що виробляє це лікувальний вплив, стало поступово набувати вигляд Асклепія в його традиційній формі – сидить з Жезлом у вигляді живої гілки в правій руці.

І далі вся робота вже візуалізувалася як проведення від його свідомості на мене Рівного гармонізує цілительського впливу саме через цій Жезл зі зростаючими на ньому зеленим листям. Загальний стан вийшло настільки сильним, рівним і наповненим здоров'ям, що переривати цей контакт з Асклепием не хотілося. Чудовий артефакт для постійного носіння.
https://privatelink.de/?https://shop-atlantis.org/product/flesh-artefakt-zhezl-asklepiya

Угорі