Старт 12 грудня 2021 року!
Тривалість марафону - 2 тижні.
Для кого цей марафон Це марафон для тих, хто хоче зміцнити своє тіло і здоров'я.
Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу.
У кого немає можливості ходити в спорт-зал чи немає хорошого тренера.
Ви можете займатися вдома, на дачі, в спорт-залі. У будь-яких відповідних умовах.
Марафон буде корисний для людей з різним рівнем підготовки.
Вправи прості, але максимально ефективні.
Головне, ми навчимо як правильно, з розумом робити ці вправи.
Можна мати мінімальний набір інвентарю (гирі, гумові петлі, гантелі, турнік, бруси), так і не мати його зовсім.
Ми розберемо різні варіанти виконання одних і тих же вправ.
План марафону:
1-2 день - теорія-знайомимося з базовими поняттями і знаннями, необхідними для вдумливого підходу.
По ходу марафону в дні відпочинку також вивчається матчастина і додаткові вправи для здоров'я.
1 тиждень - тренування окислювальних ВОЛОКОН
Десятки кращих вправ.
Стато-динамічний режим -
навантаження з вагами близько 30% від граничного.
- Для тренування знадобляться гирі, джгути або власну вагу.
2 тиждень - ПЕРЕДПОРОГОВИЙ стрес і МХ-тренування
Пояснимо, розповімо і покажемо як за допомогою цих технологій ви зможете виростити нові мітохондрії в гликолитических волокнах — і тоді вони стають окислювальними — а значить ви багаторазово додаєте у витривалості, пояснимо головні принципи жиросжигания, у вас з'явиться розуміння, як правильно збільшити обсягу серця і навіщо це треба, і найголовніше, як за допомогою цих технології ви зможете нормалізувати роботу нервової системи і вирівняти свій гормональний потік.
СУПЕР МОДУЛЬ "ЗДОРОВ'Я"
Вперше в рамках модуля "принципи здоров'я і довголіття" ми розглянемо тему Підвищення кавітації. Це революційна технологія.
В рамках цієї технології ми розглянемо 4 основних принципи здоров'я-дихання, вода, сон і їжа — розберемо найважливіше, що необхідно знати і робити, щоб вилікувати більшу частину функціональних розладів і запобігти їх появі.
Тривалість марафону - 2 тижні.
Для кого цей марафон Це марафон для тих, хто хоче зміцнити своє тіло і здоров'я.
Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу.
У кого немає можливості ходити в спорт-зал чи немає хорошого тренера.
Ви можете займатися вдома, на дачі, в спорт-залі. У будь-яких відповідних умовах.
Марафон буде корисний для людей з різним рівнем підготовки.
Вправи прості, але максимально ефективні.
Головне, ми навчимо як правильно, з розумом робити ці вправи.
Можна мати мінімальний набір інвентарю (гирі, гумові петлі, гантелі, турнік, бруси), так і не мати його зовсім.
Ми розберемо різні варіанти виконання одних і тих же вправ.
План марафону:
1-2 день - теорія-знайомимося з базовими поняттями і знаннями, необхідними для вдумливого підходу.
По ходу марафону в дні відпочинку також вивчається матчастина і додаткові вправи для здоров'я.
1 тиждень - тренування окислювальних ВОЛОКОН
Десятки кращих вправ.
Стато-динамічний режим -
навантаження з вагами близько 30% від граничного.
- Для тренування знадобляться гирі, джгути або власну вагу.
2 тиждень - ПЕРЕДПОРОГОВИЙ стрес і МХ-тренування
Пояснимо, розповімо і покажемо як за допомогою цих технологій ви зможете виростити нові мітохондрії в гликолитических волокнах — і тоді вони стають окислювальними — а значить ви багаторазово додаєте у витривалості, пояснимо головні принципи жиросжигания, у вас з'явиться розуміння, як правильно збільшити обсягу серця і навіщо це треба, і найголовніше, як за допомогою цих технології ви зможете нормалізувати роботу нервової системи і вирівняти свій гормональний потік.
СУПЕР МОДУЛЬ "ЗДОРОВ'Я"
Вперше в рамках модуля "принципи здоров'я і довголіття" ми розглянемо тему Підвищення кавітації. Це революційна технологія.
В рамках цієї технології ми розглянемо 4 основних принципи здоров'я-дихання, вода, сон і їжа — розберемо найважливіше, що необхідно знати і робити, щоб вилікувати більшу частину функціональних розладів і запобігти їх появі.
- основні принципи підвищення імунітету
- також розберемо, як правильно відновлюватися після затяжної і важкої хвороби - в тому числі як знімати наслідки "ковіда"
http://marathon.um-atletizm.ru/