у цій аудіокнизі люди з біполярним розладом діляться особистим досвідом виживання. Вони відверто розповідають про те, як вперше зрозуміли, що хворі, в який момент вирішили звернутися за допомогою і як в результаті навчилися жити з цим захворюванням.
Маша Пушкіна-професійний перекладач і автор статей про біполярний розлад в популярних ЗМІ, зокрема, в журналах "Афіша", "ніж" і Psychologies. Засновниця Асоціації "Біполярники" - спільноти людей з біполярним розладом, яке займається освітою, взаємопідтримкою біполярників і боротьбою зі стигмою.
Сьогодні ти-суперпродуктивний, активний і цілеспрямований, а завтра всі твої сили ніби відлітають в трубу, і залишаються тільки тривоги і страхи. Здається, що з цієї ситуації немає виходу, і контролювати цей процес неможливо... Біполярний розлад проявляється раптово і залишається на все життя. При цьому захворюванні найважливіше – навчитися переживати перепади настрою і знову повертатися до нормального життя. Хочете зрозуміти, як це-бути "біполярником", щодня кататися на американських гірках власного настрою, не знати, яким ти прокинешся через тиждень-супергероєм або нещасною руїною? Недостатньо просто знати, що ти хворий, і приймати ліки. Важливо правильно діяти в складних ситуаціях, і, як Барон Мюнхгаузен, іноді самому витягувати себе з болота.
Формат MP3
Тривалість: 3 ч. 17 хв. 26 сек.
Читець Лілія Власова
Маша Пушкіна-професійний перекладач і автор статей про біполярний розлад в популярних ЗМІ, зокрема, в журналах "Афіша", "ніж" і Psychologies. Засновниця Асоціації "Біполярники" - спільноти людей з біполярним розладом, яке займається освітою, взаємопідтримкою біполярників і боротьбою зі стигмою.
Сьогодні ти-суперпродуктивний, активний і цілеспрямований, а завтра всі твої сили ніби відлітають в трубу, і залишаються тільки тривоги і страхи. Здається, що з цієї ситуації немає виходу, і контролювати цей процес неможливо... Біполярний розлад проявляється раптово і залишається на все життя. При цьому захворюванні найважливіше – навчитися переживати перепади настрою і знову повертатися до нормального життя. Хочете зрозуміти, як це-бути "біполярником", щодня кататися на американських гірках власного настрою, не знати, яким ти прокинешся через тиждень-супергероєм або нещасною руїною? Недостатньо просто знати, що ти хворий, і приймати ліки. Важливо правильно діяти в складних ситуаціях, і, як Барон Мюнхгаузен, іноді самому витягувати себе з болота.
Маша Пушкіна. Биполярники. Як живуть і справляються з собою люди з біполярним розладом
Від автора
Лікнеп
Фази біполярного розладу
Типи біполярного розладу
Трохи статистики
Методи лікування
Причини біполярного розладу
Зима завжди близько
Грудень 2010 року, Індонезія
Січень 2014 року, Росія
Некритичний стан
Манія
Сім'я
Лікування
Нове життя
Кар'єра
Що далі?
З манією не можна домовитися
Демон полуденний
Мене рятують думки про сина
Любов під час депресії
Хто ми?
Група підтримки-це те, що потрібно
Це не сором, не ганьба, не прокляття
Біполярний розлад дав мені мене
Хвороба як примус бути краще
"Почекай, буде краще. Обов'язково буде краще "
"Я навчився прощати собі помилки"
Щоб вдома було безпечно
Q and a з психіатром
Потрібна допомога?
Детальніше про біполярний розлад
Російською мовою
Англійською мовою
Цікава література
Популярна література російською мовою
Наукова література російською мовою
Популярна література англійською мовою
Від автора
Лікнеп
Фази біполярного розладу
Типи біполярного розладу
Трохи статистики
Методи лікування
Причини біполярного розладу
Зима завжди близько
Грудень 2010 року, Індонезія
Січень 2014 року, Росія
Некритичний стан
Манія
Сім'я
Лікування
Нове життя
Кар'єра
Що далі?
З манією не можна домовитися
Демон полуденний
Мене рятують думки про сина
Любов під час депресії
Хто ми?
Група підтримки-це те, що потрібно
Це не сором, не ганьба, не прокляття
Біполярний розлад дав мені мене
Хвороба як примус бути краще
"Почекай, буде краще. Обов'язково буде краще "
"Я навчився прощати собі помилки"
Щоб вдома було безпечно
Q and a з психіатром
Потрібна допомога?
Детальніше про біполярний розлад
Російською мовою
Англійською мовою
Цікава література
Популярна література російською мовою
Наукова література російською мовою
Популярна література англійською мовою
Тривалість: 3 ч. 17 хв. 26 сек.
Читець Лілія Власова
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/masha-pushkina/bipolyarniki-kak-zhivut-i-spravlyautsya-s-soboy-lu-48766181/