Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] як перемогти панічні атаки. Універсальні правила (Андрій Курпатов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вегетосудинна дистонія-діагноз, який, на жаль, знайомий багатьом. Однак мало хто знає, що від цієї недуги можна позбутися, причому повністю і назавжди.

Як це не дивно, але з серцебиттям, болями в області серця, коливаннями артеріального тиску, почуттям нестачі повітря, слабкістю і іншими симптомами ВСД слід боротися засобами, здатними задіяти внутрішні ресурси нашого організму.
Асія Дев'яткова
02 листопада 2018
Коли всі інші методи боротьби з недугою стали безсилі: (прописані препарати робили тільки гірше), мені в руки потрапила ця книга. Буквально на наступний день проблема зникла. Минуло вже кілька років, а від панічних атак залишилися тільки спогади. Унікальна манера викладу тексту, легка іронія і сарказм допомагають легко сприймати матеріал. А вивчення механізму нездужання робить його безсилим перед людиною. Спасибі Андрію Курпатову!

Катерина Філіппова
06 Квітня 2019
від безвиході купила книгу, не чекаючи від неї ніякого толку. Але страшенно не хотіла йти до чергового невролога або психіатра і тим більше і чути не хотіла про антидепресанти. тільки почула діагноз всд, зациклилася на ньому і не знала куди бігти, почалися знайомства з атаками ... дивні стану лякали ще сильніше ... а далі все як по книжці) прочитавши книгу ... панове... це реально бидо зі мною! смішно ж ну))) мені допомогло вже навіть те, що як тільки серце починає калатати, кажу собі, що це організм мене так захищає, це всього лише реакція, реакція захисна! і Адже відповідь була такою простою! Це реально працює! читати однозначно варто ! 100% ! Спасибі, доктор! Спасибі!
аудіокнига, формат MP3, Тривалість 5 ч.25 хв. 41 сек.
Читець: Василь Мічков
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/andrey-kurpatov/4-strashnyh-tayny-panicheskaya-ataka-i-nevroz-ser-27619790/

Угорі