Що нового?

Придбаний [Аудіокнига] любов до трьох цукербринів / Великий Хамер (Віктор Пелевін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Опис книги

Представляємо вашій увазі довгоочікувану книгу найзагадковішого письменника сучасності-Віктора Пелевіна.

З моменту виходу останньої книги автора пройшло вже більше півтора років і тепер всі шанувальники творчості Віктора Пелевіна затамувавши подих чекають, чим цього разу здивує і порадує їх улюблений письменник. Впевнені, що нова книга їх не розчарує, так само, як впевнені і в тому, що ніхто краще самого автора не розповість про своє нове літературне творіння. Отже, слово Віктору Пелевіну.

" ця дивна книга містить три повісті (одна непропорційно довга) – і пояснювальний текст, що з'єднує їх у ціле. Сполучний матеріал (я назвав його „кіклоп“) можна розглядати в якості додаткового розповіді, повністю документального – хоча я визнаю, що в такій якості він нікуди не годиться: в ньому є довгий і докладний вступ, є висновок, але майже відсутня розповідна частина, замість якої читача чекає кілька сторінок моїх хитких міркувань, що віддають научпопом. Я хочу попросити вибачення за ці недоліки – але книга не могла вийти іншою. У своїй книзі я іноді користуюся науковою термінологією. Хочу підкреслити, що я не фізик і взагалі не маю ніяких знань. Я просто намагаюся пояснити спостережувану реальність в термінах, які у всіх на слуху, щоб не придумувати занадто багато неологізмів. У книзі майже немає зв'язку з Актуальною дійсністю. Думаю, що в наш час це скоріше гідність, ніж навпаки. Засим шанобливо покладаю до стопах читача і читачки свою скромну працю."

Ми ж, зі свого боку, бажаємо вам приємного і захоплюючого прослуховування аудіоверсії цієї глибокої і вдумливої історії, у виконанні Сергія Чонішвілі.

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/viktor-pelevin/lubov-k-trem-cukerbrinam-velikiy-hamster-8271413/

Угорі