про книгу
Книга, яка допомогла тисячам людей змінити життя за рахунок правильного початку дня і ранкових ритуалів.
Що робити, якщо завтра будь-яка (або навіть кожна) сфера Вашого життя могла дивом змінитися? Що було б інакше? Ви стали б щасливішими? Здоровіше? Успішніше? Ви були б у кращій фізичній формі? Стали б багатшими? Енергійніше?
Що робити, якщо існує простий, але не очевидний секрет, який гарантовано допоможе вам змінити будь – яку сторону Вашого життя-і зробити це швидше, ніж ви можете собі уявити?
Ранкові ритуали, які пропонує здійснювати автор цієї книги, допомогли десяткам тисяч людей змінити своє життя, відчути себе краще і встигати більше. З книги ви дізнаєтеся, як перша година дня визначає ваш успіх і дозволяє вам розкрити свій потенціал повністю. Змініть те, як і коли ви прокидаєтеся і як проводите першу годину - і ви зможете змінити своє життя, а саме:
- знизити рівень стресу;
- поліпшити загальне здоров'я, скинути зайву вагу (якщо необхідно);
- прокидатися щоранку з зарядом енергії;
- більше заробляти;
- знайти своє покликання і слідувати йому;
від автора
Якою б не була ваша мета - істотно змінити лише деякі ключові аспекти свого життя або радикально перетворити все своє існування, щоб все, з чим вам доводиться боротися зараз, стало лише неприємним спогадом, - ви вибрали правильну книгу. Ви ось-ось підете в чудову подорож і в дорозі, завдяки простому, але по – справжньому революційному процесу, вже точно змініть будь-яку сферу свого життя-і все це ви зможете зробити на самому початку дня, до восьмої години ранку.
Знаю, знаю, це дуже серйозна заява. Але метод, який я описав, вже призвів до дуже помітних результатів (буквально) десятки тисяч людей у всьому світі (включаючи мене самого), і Він справді здатний перенести вас у місце та час вашої мрії. Треба сказати, для мене величезна честь поділитися ним з вами, і я зробив усе можливе, щоб перетворити цю книгу на важливу та цінну інвестицію вашого часу, енергії та уваги.
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/hel-elrod/magiya-utra-kak-pervyy-chas-dnya-opredelyaet-vash-uspeh-26898060/